Skip to content
Lær fransk hos FOF København

Fransk – niveau A1+

Har du allerede en smule kendskab til fransk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i fransk for begyndere? Dette kursus er en god forberedelse til din ferie, hvor du ønsker at begå dig på simpelt fransk ved at udvide dit ordforråd gennem øvelser, der stimulerer den praktiske talefærdighed.

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus repeterer vi basal talefærdighed og øver os i at samtale på et elementært niveau. Du får udvidet dit ordforråd, forbedret din udtale og bliver klædt på til fx at fortælle om dig selv og købe mad på et marked. Vi arbejder videre med den grundlæggende grammatik. Talefærdighed, ordforråd og forståelse udbygges med korte tekster og varierede øvelser, så du får lettere ved at udtrykke dig på fransk. Undervejs vil du også få et indblik i den franske kultur.

Hvem er målgruppen?

Fransk niveau A1+ er for dig, som kan forstå når folk taler langsomt og tydeligt. Du forstår enkle skriftlige sætninger som fx annoncer og opslag, og kan føre enkle samtaler i et langsomt tempo og i et begrænset omfang med et lille ordforråd. Du kan skrive meget korte tekster, fx et postkort, og du kan udfylde en formular med personlige oplysninger.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

  • Dato 29.01.2024-27.05.2024
  • Adresse KBH K, Nørregade
    Nørregade 7 C, 1.th.
    1165 København K
  • Lokale Lok.4
  • Bemærkninger Undervisningsmateriale: Franskbogen af Vibeke Gade (fra kapitel 16). (Tekstbog, 7. udgave, og den tilhørende Øvebog, 5. udgave). Kan blandt andet købes hos forlaget Systime på deres hjemmeside (https://systime.dk/franskbogen)

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 29.01.2024 17:00-18:40 KBH K, Nørregade Anna Elisabeth Kristensen
2 Mandag 05.02.2024 17:00-18:40 KBH K, Nørregade Anna Elisabeth Kristensen
3 Mandag 19.02.2024 17:00-18:40 KBH K, Nørregade Anna Elisabeth Kristensen
Se alle Se færre
Anna Elisabeth Kristensen – underviser hos FOF København
Underviser

Anna Elisabeth Kristensen

Uddannelse: Jeg er cand.mag. i fransk og kultursociologi fra Københavns Universitet. Jeg har gået et år i gymnasiet i Arles i Sydfrankrig og har studeret tre år på universitet i Paris (sociologi, historie, arabisk mv.). Mine ferier tilbringes ofte i Frankrig eller andre fransktalende områder for at bevare den tætte kontakt til sproget og kulturen.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg brænder for franske kultur- og samfundsforhold. Jeg har således gennem de sidste år udviklet undervisningsmateriale til fransk omhandlende kulturmødet i henholdsvis Provence og Marokko samt venskab, familieformer, lokale traditioner, malerkunst mv.

Undervisningserfaring: I en lang årrække har jeg undervist i fransk – på aftenskole, på universitetet, i flere firmaer i København – og de sidste 10 år på gymnasiale suppleringskurser på Ingrid Jespersens Gymnasieskole.

Andet: I undervisningen fokuseres på forståelsen af sprogets opbygning, og samtidig lægges vægt på træning af korrekt udtale og enkle sætninger. Alle deltagere kommer til orde i en tryg atmosfære, der fremmer læringsprocessen. Udover forskellige teksttyper inddrages digitalt materiale og kreative samarbejdsformer. Til inspiration og til at støtte den sproglige indlæring inddrages kulturelle aktiviteter ud fra deltagernes interesser.