Skip to content
Lær fransk hos FOF København

Fransk – niveau A1+

Har du allerede en smule kendskab til fransk, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i fransk for begyndere? Dette kursus er en god forberedelse til din ferie, hvor du ønsker at begå dig på simpelt fransk ved at udvide dit ordforråd gennem øvelser, der stimulerer den praktiske talefærdighed.

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus repeterer vi basal talefærdighed og øver os i at samtale på et elementært niveau. Du får udvidet dit ordforråd, forbedret din udtale og bliver klædt på til fx at fortælle om dig selv og købe mad på et marked. Vi arbejder videre med den grundlæggende grammatik. Talefærdighed, ordforråd og forståelse udbygges med korte tekster og varierede øvelser, så du får lettere ved at udtrykke dig på fransk. Undervejs vil du også få et indblik i den franske kultur.

Hvem er målgruppen?

Fransk niveau A1+ er for dig, som kan forstå når folk taler langsomt og tydeligt. Du forstår enkle skriftlige sætninger som fx annoncer og opslag, og kan føre enkle samtaler i et langsomt tempo og i et begrænset omfang med et lille ordforråd. Du kan skrive meget korte tekster, fx et postkort, og du kan udfylde en formular med personlige oplysninger.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

  • Dato 06.02.2024-28.05.2024
  • Adresse FOF Hellerup St.
    Ryvangs Alle 79 B, 1.
    2900 Hellerup
  • Lokale Lok.5
  • Bemærkninger Undervisningsmateriale: Er du ny kursist bedes du anskaffe følgende bog som vi benytter i undervisnignen: Communication progressive du Français, niveau débutant – 2. udgave Forlag: CLE International. Forfatter: Claire Miquel. Kan evt. købes her: Den Franske Bogcafé, Fiolstræde 16, Kbh K.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 06.02.2024 19:00-20:40 FOF Hellerup St. Patrick Bouillaud
2 Tirsdag 20.02.2024 19:00-20:40 FOF Hellerup St. Patrick Bouillaud
3 Tirsdag 27.02.2024 19:00-20:40 FOF Hellerup St. Patrick Bouillaud
Se alle Se færre
Underviser

Patrick Bouillaud

Uddannelse: Jeg har læst jura og økonomi på Paris II Universitet, samt engelsk på Paris X Universitet.

Undervisningserfaring: Jeg er franskmand og født i Paris. I 1985 flyttede jeg til Danmark, hvor jeg har undervist voksne i det franske sprog i mere end 25 år. Jeg har 15 års undervisningserfaring fra undervisning på Berlitz International Denmark A/S, hvor jeg underviste i både hverdagsfransk og erhvervsfransk. Kort efter ansættelse og pædagogisk træning hos Berlitz, begyndte jeg også at undervise i fransk for FOF. Jeg arbejder pt. som underviser i fransk hos FOF- København og på diverse private sprogskoler i København.

Andet: Som engageret lærer har jeg udviklet min egen undervisningsmetode for at forenkle indlæring af fransk grammatik og gøre det franske sprog mindre skræmmende. Jeg elsker at undervise og bruge humor i undervisningen. ”Det er vigtigt, at vi griner MED hinanden og ikke AF hinanden. Mine kursister skal ikke være bange for at lave fejl!”. Jeg synes, at det er meget vigtigt at skabe et afslappende og støttende læringsmiljø, hvor eleverne kan føle sig trygge og tør udtrykke sig på fransk.