Skip to content
Lær italiensk hos FOF København

Italiensk – niveau A1+

Har du allerede lidt kendskab til det italienske sprog, og kunne du tænke dig at blive endnu bedre? Eller har du færdiggjort vores kursus i italiensk niveau A1?

Hvordan foregår undervisningen?

På dette kursus arbejder vi videre med det elementære talesprog, så du bliver endnu bedre til at klare dig på egen hånd. Du får udvidet dit ordforråd endnu mere og forbedret din udtale. Du kan fx lære at samtale om vejret, shoppe tøj og fortælle om din hverdag. Vi arbejder videre med den grundlæggende grammatik – særligt fokuserer vi på refleksive verber, modalverber, possessive pronominer og gerundio (absolut nutid).

Hvem er målgruppen?

Italiensk niveau A1+ er for dig, som allerede forstår små hverdagsord og udtryk. Du kan forstå sammenhængen i korte beskeder og meddelelser, læse korte tekster samt finde bestemte oplysninger i fx hverdagsbrochurer. Du kan udveksle enkel smalltalk og vendinger om dig selv, din familie og dit arbejde. Du kan også selv skrive korte beskeder og notater.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

  • Dato 22.02.2024-13.06.2024
  • Adresse FOF Hellerup St.
    Ryvangs Alle 79 B, 1.
    2900 Hellerup
  • Lokale Lok.5
  • Bemærkninger Undervisningsmateriale: Jeg klarer mig på italiensk!, som kan købes af læreren den første mødegang for kr. 130 og Passaparola I (Tekstbog) med tilhørende skriftlige øvelser. Vi er kommet til kaptitel 13 i Passaparola 1.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 22.02.2024 19:00-20:40 FOF Hellerup St. Alba Granizio
2 Torsdag 29.02.2024 19:00-20:40 FOF Hellerup St. Alba Granizio
3 Torsdag 07.03.2024 19:00-20:40 FOF Hellerup St. Alba Granizio
Se alle Se færre
Underviser

Alba Granizio

Uddannelse: Jeg er italiensklærer og har en kandidatuddannelse i didaktik fra Universitetet i Siena.

Faglige kvalifikationer: Jeg har udarbejdet et undervisningssystem bestående af en begynderbog: ’Jeg klarer mig på italiensk!’ med tilhørende CD.

Undervisningserfaring: Foruden FOF København underviser jeg i italiensk på Det Italienske Kulturinstitut i København.

Andet: Jeg arbejder også som freelance journalist, oversætter og forfatter. Jeg har blandt andet udgivet "Jeg klarer mig på italiensk!", som er et indlæringsprogram i tekst og lyd med intensive kurser i italiensk sprog og kultur som målgruppe, og "Napolis tusind farver" – en guide til Napoli. Derudover har jeg taget initiativ til fremme af og kendskabet til italiensk sprog og kultur gennem projektet "Italiensk som fremmedsprog i Danmark" – et samarbejde mellem danske og italienske gymnasier og universiteter. I 2022 har jeg udgivet en bog om Procida på både italiensk og dansk.