Skip to content
Lær at tale spansk i FOF

Spansk – intensivt ugekursus – niveau A2-B1

Har du allerede et solidt kendskab til spansk, og vil du gerne blive endnu bedre til sproget? Så er dette hold noget for dig!

Kurset er for dig, hvis du:

  • Hurtigt vil forbedre dine mundtlige spanskfærdigheder.
  • Har et vist grundlæggende kendskab til spansk og ønsker at øve og forbedre din udtale, intonation og bruge dine mundtlige færdigheder.
  • Skal på udveksling i enten Latinamerika eller Spanien.
  • Har lyst til at bruge din tid og dine kræfter på at blive bedre til spansk.

Vi samarbejder for at flytte dit spanske til et højere niveau, og vi læser, hører og taler spansk sammen, fra du kommer ind i lokalet, til du går.

Da der på holdet kan være deltagere på forskellige niveauer, arbejder vi med differentieret undervisning alt efter dit niveau. Vær dog opmærksom på, at der kan være deltagere, der både er længere og knapt så langt som dig med spanskindlæringen.

Dette intensive kursus omfatter fire timers daglig undervisning fra mandag til fredag. Fredagen slutter vi, hvis der er stemning for det, med et besøg på en lokal spansk restaurant.

Undervisningsmaterialer fremsendes af underviser på PDF inden kursusstart. Du kan enten udskrive materialet og medbringe det eller blot medbringe en bærbar computer.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 17.06.2024 16:15-20:20 KBH K, Nørregade Eugenia Kyriakopoulou
2 Tirsdag 18.06.2024 16:15-20:20 KBH K, Nørregade Eugenia Kyriakopoulou
3 Onsdag 19.06.2024 16:15-20:20 KBH K, Nørregade Eugenia Kyriakopoulou
Se alle Se færre
Underviser

Eugenia Kyriakopoulou

Uddannelse: BA i Engelsk Litteratur, TEFL (engelskundervisning som fremmedsprog) og spansk (Middlesex University, 1999), MA i Engelsk Litteratur og Billedkunst (The University of Reading,2000), Cambridge DELTA (Diplom i undervisning i engelsk til voksne, 2008), Diplom i spanskstudier (Centro de Lenguas Modernas, Universidad de Granada, 2004).

Jeg har en MA i Spansk Undervisning som Fremmedsprog (Universidad de Barcelona, online).

Andet: Jeg har boet 7 år i Spanien og taler flydende spansk.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist i Spanien og Grækenland siden 2000 og har haft min egen sprogskole i Grækenland i årene 2011-2020.