Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.

Ukrainsk – niveau A1+

Holdet her er en fortsættelse af A1-kurset i ukrainsk og relevant for dig, hvis du har styr på det ukrainske alfabet og dermed kan læse ukrainsk, definere ord ud fra køn og kender basale fraser og begreber på ukrainsk.

Undervisningen vil indeholde basal grammatik, og du vil i forløbet blive introduceret til et større ordforråd og opnå en dybere forståelse af den ukrainske kultur. Sange og lege vil være en del af undervisningen, og vi vil arbejde på en let og sjov, men også meget effektiv måde. En mindre mængde lektier mellem mødegangene er at forvente.

Værd at vide

Undervisningsmaterialet vil blive fremsendt på mail af underviseren, men du bedes medbringe en smuk notesbog og en kuglepen. Intet derudover. Kom og vær med og bliv god til det ukrainske sprog!

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 20.02.2024 17:00-18:40 KBH K, Nørregade Natalia Hansen
2 Tirsdag 27.02.2024 17:00-18:40 KBH K, Nørregade Natalia Hansen
3 Tirsdag 05.03.2024 17:00-18:40 KBH K, Nørregade Natalia Hansen
Se alle Se færre
Underviser

Natalia Hansen

Uddannelse: Jeg er uddannet Sproglærer fra Kyiv National Lingvistik Universitet i 2001 med speciale i engelsk og litteratur. Jeg har også fået spændende specielle kurser i de bedste metoder til at undervise i grammatik og ordforråd.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg er ukrainer og er vild med at tage jer med til den spændende verden af ukrainsk kultur og en af de mest melodiske sprog. Min erfaring i engelskundervisning hjælper mig til at skabe dynamiske og interessante lektioner med store fremskridt i alle sproglige områder: ordforråd, udtaler, grammatik og den kulturelle komponent.

Undervisningserfaring: 7 år som Engelsk lærer til børn og voksne

E-mail: natalia1hansen@gmail.com