Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online den 12. december.

Rundvisning på fristaden Christiania

Rundvisning på fristaden Christiania

Rundvisning på fristaden Christiania

Kom med og oplev den alternative kultur, farverige street art og de bæredygtige fællesskaber, der kendetegner Christiania. Du vil få indblik i livet i dette selvstyrende hjørne af København, der indeholder alt fra Pusher Street til idylliske grønne områder. Rundvisningen fokuserer på at fremvise Christianias ”sandheder” i samarbejde med en indfødt christianit.

Fotografi fra Christiania Gammelt billede fra Christiania
Historiske billeder fra Christiania.

Hver rundvisning er unik, da rundviserne ikke blot deler fakta, men også deres personlige perspektiver og oplevelser. Hver tur bliver derfor til en særlig rejse gennem byens historie og sjæl.

Pusher Street Natur på Christiania
Malerværkstedet på Christianias Pusher Street og hus ved Christianshavns Vold.

Tag med på en enestående rundvisning, hvor du ikke kun lærer om Christiania, men også oplever det gennem øjnene på dem, der har formet stedet. Vi begynder med et informativ foredrag, der dykker ned i historien og værdierne bag det alternative samfund.

Historisk billede fra Christiania Christiania banner
Historisk billede fra Christiana samt et fotografi fra en "Bevar Christiania"-demonstration.

Vi lover en autentisk oplevelse, ligegyldigt om du er nysgerrig på det alternative, fascineret af tankerne bag eller bare vil forstå hjertet af Christiania.

Værd at vide
Vi mødes i lokalet, opgangen til Spiseloppen og Gallopperiet, st.

RUNDVISNINGER OG TURE

Se alle aktuelle ture