Skip to content
Rundvisning på fristaden Christiania

Rundvisning på fristaden Christiania

Kom med og oplev den alternative kultur, farverige street art og de bæredygtige fællesskaber, der kendetegner Christiania. Du vil få indblik i livet i dette selvstyrende hjørne af København, der indeholder alt fra idylliske grønne områder til historiske bygninger. Rundvisningen fokuserer på at fremvise Christianias "sandheder" i samarbejde med en indfødt christianit.

Fotografi fra Christiania Gammelt billede fra Christiania
Historiske billeder fra Christiania.

Hver rundvisning er unik, da rundviserne ikke blot deler fakta, men også deres personlige perspektiver og oplevelser. Hver tur bliver derfor til en særlig rejse gennem byens historie og sjæl.

Pusher Street Natur på Christiania
Malerværkstedet på Christianias tidligere Pusher Street og hus ved Christianshavns Vold.

Tag med på en enestående rundvisning, hvor du ikke kun lærer om Christiania, men også oplever det gennem øjnene på dem, der har formet stedet. Vi begynder med et informativ foredrag, der dykker ned i historien og værdierne bag det alternative samfund.

Historisk billede fra Christiania Christiania banner
Historisk billede fra Christiana samt et fotografi fra en "Bevar Christiania"-demonstration.

Pusher Street var tidligere et omdrejningspunkt på vores byvandring gennem Christiania, men efter lukningen i foråre 2024 ser vi i stedet på, hvad gaden nu bruges til, og du hører om forandringerne i området og den dynamiske natur af Christiania.

Vi lover en autentisk oplevelse, ligegyldigt om du er nysgerrig på det alternative, fascineret af tankerne bag eller bare vil forstå hjertet af Christiania.

Værd at vide

Vi mødes i lokalet, opgangen til Spiseloppen og Gallopperiet, st.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 24.05.2024 14:00-16:00 Christiania Intern guide

Intern guide