Skip to content
Rundvisninger, Christianshavn, FOF København
Hør rundviser Jørgen Oulund fortælle om turen, eller læs mere under videoen:

Denne video kan du kun se, hvis du accepterer alle cookies.

Christianshavn – originaler, kanaler og røverhistorier

Københavns mest farverige bydel har det hele: bindingsværkshuse og købmandsgårde fra 1600-tallet, to flotte kirker, broer, idylliske baggårde, brolagte gader med gamle gadelygter, stokroser, drukkenbolte, originaler, oprørere, frække anekdoter og listige værtshuse.

På en fodtur med globetrotter og christianshavner Jørgen Oulund vil vi opsøge det mest finurlige og koloristiske i en fortættet bydel, hvor fortid og nutid mødes i en broget dagligdag.

Undervejs dropper vi ind på et af Christianshavns kendte, gamle værtshuse (forfriskning inkl. i prisen).

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 28.08.2024 13:00-15:30 Christianshavns Torv Jørgen Oulund
Turleder

Jørgen Oulund

Uddannelse: Merkonom fra Handelsskolen.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har været globetrotter og eventyrer gennem de sidste 27 år, og som rundviser fortæller jeg om mange af mine rejser på kanten af kloden. Jeg rejser stadig med rygsæk eller under sejl så langt væk i verden som muligt og så længe som muligt.

Undervisningserfaring: I 27 år har jeg lavet foredrag og rundvisninger, og jeg har et princip om kun at have max. 20 personer med på hver tur, da jeg vil have øjenkontakt med alle løbende. De skal turde stille spørgsmål, og de skal også kunne høre, hvad jeg siger. Jeg nyder turene og får jævnligt megen ros fra deltagere.

Se også jørgenoulund.dk.