Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 19. juni.

Vi besøger CHART Art Fair på guidet tur med Camilla Rohde Madsen

Besøg på CHART Art Fair

Besøg på CHART og Enter Art Fair

Er du interesseret i at købe kunst, men i tvivl om hvordan du griber det an? Kom med kunstformidler Camilla Rohde Madsen på en guidet art walk på CHART Art Fair, hvis du gerne vil have en god introduktion til de allerbedste gallerier og kunstnere på kunstscenen netop nu. Camilla udvælger gallerier og værker, som hun fortæller om, og der er samtidig tid til at stille spørgsmål, om det vi ser, og det, man bare gerne vil høre mere om.

CHART Art Fair med Camilla Rohde Madsen Vil du besøge CHART Art Fair? Tag med Camilla Rohde Madsen på tur

CHART Art Fair præsenterer gallerier for samtidskunst i Norden; nærmere bestemt 35 udvalgte gallerier fra Danmark, Finland, Island, Norge og Sverige. I Kunsthal Charlottenborgs smukke lokaler kan de udstillende gallerier opleves side om side – i stedet for på enkelt-stande – i en projekt-baseret præsentation. Messens arkitektur er således inspireret af ideen om en gruppeudstilling og har til hensigt at skabe et behageligt udstillingsflow både for samlere og publikum.

CHART præsenterer i 2023 en kurateret udstilling med værker i en overkommelig prisklasse fra de deltagende gallerier.

Værd at vide

Du skal selv købe entrébillet til messen.

Mødested: Charlottenborg Forhal, Kongens Nytorv 1, 1050 København K

RUNDVISNINGER OG TURE

Se alle aktuelle ture