Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.
Læs mere her.Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.
Læs mere her.Tag familien med på en fornøjelig og lærerig vandretur. Vi går gennem skov og strand, og I lærer, hvordan I kan berige jeres køkken med nye spændende smage fra naturen.
Den valgte lokalitet i Kongelunden rummer mulighed for sankning i mange forskellige sankelandskaber, herunder løvskov, strandeng, klitter og strand. Det er f.eks. muligt at finde strandkvan, strandkarse, strandmalurt, glat burre, (burrerod), valnødder, hindbær, brombær, slåen samt en række forskellige svampe, som f.eks. Karl Johan og vilde champignoner.
For hver spiselig plante vi finder, fortælles der om udseende, voksested og giftige forvekslingsmuligheder, og der gives gode råd om tilberedning og brug i køkkenet. Der fortælles desuden generelt om indsamling, om regler og om sikkerhed, og der gives tips til, hvordan man bliver bedre til at finde vild mad i naturen.
Medbring kurv, urtekniv, handsker og beholdere til indsamling.
Udflugten gennemføres uanset vejret, så husk passende påklædning.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Lørdag 31.08.2024 | 11:00-14:00 | Skovvej/Collins allé | Johannes Ruggaard |
Uddannelse: Jeg er en selvlært, vild mad-nørd, som også har en bachelor i historie og en master i internationale studier.
Andre faglige kvalifikationer: Jeg har arbejdet meget med mad og bæredygtighed, og jeg har også erfaring som kok.
Undervisningserfaring: Jeg afholder masser af sanketure og workshops i vild vin, vild chai latte og vilde, plantebaserede oste.