Skip to content
Kreative kurser og motion for børn i FOF Nordsjælland

Børn og familie

Masser af fritidsaktiviteter og gode oplevelser for børn hos FOF Nordsjælland

Har dit barn eller barnebarn lyst til at deltage i sjove og lærerige fritidsaktiviteter sammen med jævnaldrende? I FOF Nordsjælland understøtter vi børns kreative sider og sørger for aktiviteter for børn og hele familien. Det kan være sjovt og givende at dyrke motion eller lave mad sammen, og vi har derfor flere tilbud hver sæson. 

Motion og kreative kurser for børn i alle aldre

FOF Nordsjællands mål er at tilbyde kurser for børn, der er udviklende, udfordrende og lærerige. Vi tilbyder blandt andet familieyoga, børneballet og heltetræning for børn i forskellige aldersgrupper, som stimulerer børns bevægelsesglæde. Vi har også en lang række kreative kurser i f.eks. billedkunst og tegning, hvor børnene kan dyrke deres kreativitet og skabende evner. 

I kan også deltage på et af vores madlavningskurser for børn og voksne, hvor I kan lære at lave spændende retter fra alverdens køkkener, samtidig med, at børnene lærer at begå sig i et køkken. I kan f.eks. lære at lave de lækreste flødeboller og hjemmelavede chokolader, eller hvad med at kaste jer ud i et hyggeligt og inspirerende kursus i nem hverdagsmad?

FOF Nordsjælland tilbyder kurser for børn og familier i bl.a. Gentofte, Charlottenlund, Hørsholm, Rungsted, Hillerød, Halsnæs, Helsinge, Helsingør, Espergærde, Farum og Allerød.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt.nordsjaelland@fof.dk eller tlf. 3963 7010.