Skip to content
Foredrag: Slip af med fobier – FOF København

Slip af med fobier

Lider du af fobier? F.eks. en irrationelle frygt som du prøver at komme til livs? Lær at takle skrækken i hverdagen!

Med enkle mentaltræningsøvelser kan du omprogrammere hjernen og blive fri for angst og fobi, så du kan få mere glæde ind i hverdagen og fokusere på de ting, du gerne vil bruge din tid på.

Til foredraget får du øvelser til selvbehandling og viden om, hvordan du ved hjælp af kinesiologien kan teste hjernen. Desuden får du anvisninger på, hvordan angstfyldte reaktioner som flyskræk, højdeskræk, mørkerædsel og angst for små rum kan forebygges.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 04.11.2024 18:30-21:30 Lyngby, Jernbanepladsen Heidi Schønberg
Foredrag og debat hos FOF København
Foredragsholder

Heidi Schønberg

Uddannelse: Jeg er cand.phil. fra Københavns Universitet med overbygning i kommunikation og medier. Dertil er jeg uddannet i anatomi og bevægelseslære med fokus på stress og indlæring, smerteterapi og kostvejledning.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg driver en foredrags- og kursusvirksomhed, hvor jeg holder fokus på den personlige udvikling, lederskab, trivsel og kommunikation for grupper såvel som enkeltpersoner. Min vision er at øge menneskers selvtillid og evner, gøre mennesker i stand til at sprede en positiv ånd og hjælpe mennesker med at sætte mål og udvikle deres kreativitet.

Undervisererfaring: Jeg har undervist siden 1994 og fungeret som coach i erhvervslivet og for private personer siden 1997.

Andet: Min undervisning bygger på respekt og hensyntagen til den enkeltes behov, grænser og fysiske tilstand. Specielt arbejder jeg med stresshåndtering, personlig udvikling, samarbejdsprocesser samt trivsel og sundhed på arbejdspladsen.