Skip to content
Foredrag om seniorliv hos FOF København

Mod på livet – et spark til seniorere

Drømmer du om at lære noget nyt, slippe af med tankemylder, få det bedre i kroppen og få mere energi og glæde, så er denne foredragsrække lige noget for dig.

Over tre gange arbejder vi med følgende emner:

1. Kender du dit syretal?

Syre-/base-balancen er vigtig for dit almene velbefindende. Du får testet, om du har for meget syre i kroppen og vejledning i, hvordan f.eks. knogleskørhed kan forebygges, blodsukkeret kan bringes i balance og candidasvamp kan fjernes.

2. Slip af med angsten

Mange ældre oplever angst i dagligdagen. Angst for at gå ud om aftenen, for at køre med tog, for at åbne når det ringer på døren etc. Gennem øvelser og teknikker kan du lære at give slip på angst og bekymring, så du i stedet får selvtillid og gå-på-mod.

3. Tør du nyde livet?

Har du det godt med din omverden? Er du glad, når du vågner, og når du går i seng? Krop og sind er to sider af samme sag. Livslyst og glæde kan kaldes frem, hvis du vil det.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 05.09.2024 11:00-13:00 Lyngby, Jernbanepladsen Heidi Schønberg
2 Torsdag 12.09.2024 11:00-13:00 Lyngby, Jernbanepladsen Heidi Schønberg
3 Torsdag 19.09.2024 11:00-13:00 Lyngby, Jernbanepladsen Heidi Schønberg
Foredrag og debat hos FOF København
Foredragsholder

Heidi Schønberg

Uddannelse: Jeg er cand.phil. fra Københavns Universitet med overbygning i kommunikation og medier. Dertil er jeg uddannet i anatomi og bevægelseslære med fokus på stress og indlæring, smerteterapi og kostvejledning.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg driver en foredrags- og kursusvirksomhed, hvor jeg holder fokus på den personlige udvikling, lederskab, trivsel og kommunikation for grupper såvel som enkeltpersoner. Min vision er at øge menneskers selvtillid og evner, gøre mennesker i stand til at sprede en positiv ånd og hjælpe mennesker med at sætte mål og udvikle deres kreativitet.

Undervisererfaring: Jeg har undervist siden 1994 og fungeret som coach i erhvervslivet og for private personer siden 1997.

Andet: Min undervisning bygger på respekt og hensyntagen til den enkeltes behov, grænser og fysiske tilstand. Specielt arbejder jeg med stresshåndtering, personlig udvikling, samarbejdsprocesser samt trivsel og sundhed på arbejdspladsen.