Skip to content
Voksen barn gymnastik hos FOF København

Leg, motorik og bevægelse – voksne og børn 4-5 år

Leg, motorik og bevægelse sætter rammen for dette hold for familier, hvor vi er sammen i nærvær, bevægelse, leg og musik. Børnene stimuleres med motoriske øvelser og lege som f.eks. hop, balanceøvelser, sving, leg, dans og sang. Øvelserne styrker barnets egen kropsfornemmelse og motorik. 

Vi afslutter typisk med at få ro på kroppen og dagen med afslapning og børneyoga.

Alle er velkomne på holdet, og både børn og forældre deltager aktivt i undervisningen. 

Medbring

Drikkedunk med vand.

Værd at vide

Prisen dækker en voksen og et barn. Tilmeld jer i den voksnes navn og notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet. Tjek kalenderen for undervisningsdatoer, da vi følger skolernes ferier.

Information

  • Dato 19.02.2024-06.05.2024
  • Adresse Ørestad Streethal
    Ørestad Blvd. 53
    2300 København S
  • Lokale Salen
  • Bemærkninger Undervisningen foregår i opvarmet bevægelsessal med begrænset muligheder for omklædning. Der er løbende optag på holdet, kontakt kontoret for tilmelding efter sæsonstart.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 19.02.2024 16:45-17:25 Ørestad Streethal Mia Schultze
2 Mandag 26.02.2024 16:45-17:25 Ørestad Streethal Mia Schultze
3 Mandag 04.03.2024 16:45-17:25 Ørestad Streethal Mia Schultze
Se alle Se færre
Mia Schultze underviser hos FOF København
Underviser

Mia Schultze

Faglige kvalifikationer: Jeg har dyrket rytmisk gymnastik som barn og danset i mange år, primært funk og jazzballet. De seneste år har jeg også dyrket en del yoga. Jeg har beskæftiget mig med børn i mange år, både som pædagogmedhjælper i daginstitutioner og som lærervikar på folkeskoler. Jeg har selv to børn, som jeg har gået på forskellige gymnastik- og tumlehold med.

Undervisningserfaring: Jeg har tidligere undervist børn i både rytmisk gymnastik og dans, og derudover har jeg haft idrætstimer som lærervikar. Jeg kombinerer det bedste fra disciplinerne gymnastik, dans og yoga i min undervisning. Jeg går op i at skabe psykologisk tryghed i min undervisning, hvor alle føler sig tilpas og mødt. Jeg tror på, at det er en forudsætning for lysten til at bevæge sig sammen med andre, skabe mange små læringsøjeblikke og øge kropsbevidstheden.

Uddannelse: Jeg har en kandidatgrad i kommunikation og arbejder professionelt som kommunikationsrådgiver.