Skip to content
Voksen barn gymnastik hos FOF København

Voksen/barn gymnastik – 3-4 år

Glæd dig til bevægelse, nærvær og leg sammen med dit barn. Vi bevæger os til musik og gennem lege med de primære sanser og brug af materialer, styrker vi motorikken. Børnene tilegner sig smidighed, styrke og kropsbevidsthed. Bevægelse og gymnastik for børn sammen med voksne er fysisk som psykisk af stor betydning for børnenes udvikling.

Praktisk gymnastiktøj og gymnastiksko med skridsikker sål eller bare tæer.

Prisen dækker en voksen og et barn. Tilmeld jer i den voksnes navn og notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet.

NB! Tjek kalenderen for undervisningsdatoer, da vi følger skolernes ferier.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 31.01.2024 17:00-17:45 Skolen ved Bülowsvej Jakob Lærke Harris
2 Onsdag 07.02.2024 17:00-17:45 Skolen ved Bülowsvej Jakob Lærke Harris
3 Onsdag 21.02.2024 17:00-17:45 Skolen ved Bülowsvej Jakob Lærke Harris
Se alle Se færre
Jakob Harris
Underviser

Jakob Lærke Harris

Uddannelse: Jeg er uddannet fysioterapeut fra Københavns Professionshøjskole i 2016. Foruden dette har jeg taget et utal af efteruddannelseskurser.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har dyrket springgymnastik hele min barndom og ungdom, og jeg altid haft stor interesse for bevægelse og læring. Jeg elsker at formidle glæden ved bevægelse.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist på børnehold for springgymnastik på fysioterapeutuddannelsen i København og på At Works Personlig Træner Uddannelse. Før jeg blev uddannet til fysioterapeut, arbejdede jeg i vuggestue/børnehave i 3 år.

Andet: På mine hold kan både barn og voksen forvente masser af struktureret bevægelse, puls, sansemotoriske stimuli og sjove udfordringer af kroppen, der er tilpasset til barnets niveau! Kom og få 45 min. aktivt nærvær med hinanden! Der bliver inkorporeret masser af leg, historie, musik og samspil mellem barn og voksen i hele undervisningen.