Skip to content
Snit en ske hos FOF København

Træsnit for familier børn 8-11 år – workshop i træværksted

Tag dit barn eller barnebarn i hånden og brug en dag i træværkstedet. I får begge noget for hånden og kommer hjem med en sjov og lærerig oplevelse, som I har haft sammen med andre familier.

Vi vil bl.a. komme omkring grundlæggende teknikker med snitteknivene, og hvad I skal være opmærksom på, når I arbejder med træ. Vi starter kurset op sammen og snitter trin for trin.

Gennemgangen vil blive kombineret med praktisk arbejde, hvor I får vejledning og plads til personlig udfoldelse. Fokus vil være på skabelsen af f.eks. din egen grydeske, hvilket udgør et inspirerende og udfordrende projekt både for børn og voksne – uanset erfaring inden for snedkeri. Hver familie vil kunne nå at snitte to til tre genstande.

Vi vil dykke ned i snedkerens verden og prøve forskellige teknikker, få viden om træ og lære sikker håndtering af skarpe værktøjer.

Kurset henvender sig både til barnet og den voksne. Barnets proces er i fokus, og den voksne deltager i kurset på barnets præmisser. Kurset er perfekt for jer, der ønsker at komme væk fra skærmen, tænke bæredygtig med træets muligheder og reducere plastik. Giv jer selv muligheden for at fokusere fuldt ud på en kniv og en træblok! Måske får I en ny fælles interesse, som I kan lave sammen fremover efter kurset.

Lær at snitte en ske i træ hos FOF København

Medbring

Drikkevarer og frokost.

Værd at vide

Materialer er inkl. i prisen. Prisen dækker en voksen og et barn. Tilmeld jer i den voksnes navn og notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet. Af hensyn til planlægning lukkes kurset for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld jer derfor gerne i god tid, så I er sikret en plads.

Alberte Svendsen træsnit underviser Træsnit for familier i København Underviser Alberte Svendsen fotograferet med nogle af hendes egne designs. Foto: Søren Svendsen og Rie Neuchs.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 16.06.2024 10:00-14:25 Aftenskolernes Hus, Kbh NV Alberte Westergaard Svendsen
Alberte Westergaard Svendsen
Underviser

Alberte Westergaard Svendsen

Uddannelse: Jeg er uddannet møbelsnedker fra Københavns Møbelsnedkeri i 2022 og blev udmærket med sølvmedalje.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har en stor kærlighed og interesse for træfagene. Sideløbende med mit arbejde som snedker har jeg opsøgt og fordybet mig i gamle håndværk som træsnit, intarsia og udsmykning af møbler. Jeg kan lide at kombinere det traditionelle med det moderne, og gennem arbejde i Paris og Japan har jeg også opnået et andet perspektiv og udsyn på snedkerfaget. Mine kurser henvender sig til dig, der har lyst til at skabe noget i træ uanset niveau og erfaring.

Undervisningserfaring: Jeg har erfaring med undervisningsforløb inden for design og snedkeri, hvor jeg har håndteret store grupper af elever, der alle arbejdede på forskellige projekter. Jeg er vant til at bevare ro og overblik, og det er en prioritet for mig, at alle kursister føler sig trygge ved at stille spørgsmål, selv når der er travlt. I kan forvente en underviser, der støtter og opmuntrer til fordybelse og faglig udvikling. Jeg hjælper gerne med at udfolde dine egne projekter eller kommer med ideer, hvis du ikke ved, hvor du skal begynde.

Se evt. mere på instagram.com/alberte_svendsen_.