Skip to content
Vandgymnastik for gravide hos FOF København

Vandgymnastik for gravide

Vandgymnastik for gravide er en sjov og yderst effektiv træningsform som samtidig er skånsom for leddene. Derudover har vandet en masserende effekt, der er godt for bl.a. bindevævet og appelsinhud.

Træningen har til formål at forbedre din kondition og balance samt smidiggøre og styrke kroppens muskler. Undervisningen er en god blanding af traditionelle gymnastikøvelser, yoga og fitnessøvelser.

Vandet bruges både som hjælp, modstand og belastning, hvilket gør det til en meget effektiv træningsform. Vandgymnastik for gravide er en skånsom måde at motionere på, da vandet gør det muligt at træne på trods af svage led eller andre skader.

Hvis du ikke kan løbe på land, vil du oftest kunne løbe i vandet.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 19.03.2024 08:00-09:00 DGI-byen Viola Klarskov Jensen
2 Tirsdag 02.04.2024 08:00-09:00 DGI-byen Viola Klarskov Jensen
3 Tirsdag 16.04.2024 08:00-09:00 DGI-byen Viola Klarskov Jensen
Se alle Se færre
Underviser

Viola Klarskov Jensen

Uddannelse: Psykomotorisk terapeut og mindfulnessinstruktør. Efteruddannelse i børnemotorik og sanseintegration som jeg gennem 15 år brugte til arbejde i en kommune under Pædagogisk Psykologisk Rådgivning (PPR). Derudover har jeg forskellige efteruddannelser og kurser indenfor krop, bevægelse, kropsbehandling og terapi.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg elsker at undervise og vejlede, og jeg har stor erfaring. Jeg får ofte at vide af elever og klienter, at de får stor udbytte af mine timer. At jeg er god til at undervise, formidle og at skabe en rigtig god stemning – samt at det kan mærkes, at jeg har faglig stor viden og erfaring. Jeg har, siden jeg var ung, undervist i gymnastik, og siden min uddannelse til afspændingspædagog og psykomotorisk terapeut for ca. 20 år siden efter- og videruddannet mig løbende. Bl.a. indenfor vandhold, bevægelsesundervisning på land, træning for gravide og på specialhold, mindfulness, yoga, meditation, ergonomi og trivsel, børnemotorik og sanseintegration, kropsbehandling og terapi.

Undervisningserfaring: Babysvømning i mere end 17 år. Vandhold for gravide og som fødselsforberedelse, vandgymnastik og afspænding, vandhold for gigtramte, aqua fitness samt leg og plask-hold i ca. 20 år. Derudover også yoga, mindfulness, meditation, pilates, ballstik, gymnastik, afspænding og bevægelse samt div. holdundervisning med fokus på krop og bevægelse som f.eks. specialhold i ryg, bækkenbund, gigt og for udviklingshæmmede. Endelig har jeg også undervist i sansemotorik, ergonomi og trivsel i børnehaver og skoler.