Skip to content
Foto hos FOF København

Fotografisk workshop – ulige uger

– inspiration og sparring

Du er nok allerede nået et stykke med dit fotografi og er helt med på, hvad begreber som ISO, lukkertid og blænde betyder. Du har også et grundlæggende kendskab til billedbehandling i et eller flere programmer. Nu har du lyst til at nå endnu længere med dit fotografi.

På workshoppen vil vi arbejde med forskellige fotografiske emner, f.eks. portræt- eller arkitekturfotografering. Emnerne vil i et vist omfang blive tilpasset kursisternes ønsker.

Du vil blive udfordret med små opgaver på stedet og lidt større opgaver, som løses hjemme mellem hver mødegang. Du vil også gennem hele perioden skulle arbejde med et større fotografisk projekt, som du selv definerer. Workshoppen vil omhandle både fotografering og efterbehandling af billeder, og du vil kunne få gode råd om begge dele til lige netop dine billeder.

Til første mødegang bedes du forberede en lille præsentation af dig selv og dit fotografi og præsentere det projekt, du ønsker at arbejde med undervejs.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 27.02.2024 17:00-20:10 Øster Farimagsgades Skole Thomas Sjørup
2 Tirsdag 12.03.2024 17:00-20:10 Øster Farimagsgades Skole Thomas Sjørup
3 Tirsdag 09.04.2024 17:00-20:10 Øster Farimagsgades Skole Thomas Sjørup
Se alle Se færre
Underviser

Thomas Sjørup

Uddannelse: Fotograf

Andre faglige kvalifikationer: Journalistik

Undervisningserfaring: Undervisning på efterskole, 1-1 undervisning og coaching

Andet: Jeg har siden starten af 90’erne taget professionelle, aktuelle og kreative billeder for landets største dagblade, magasiner og virksomheder. Efter mange år som fotograf i verdens brændpunkter, hvor jeg har dækket alt fra krige og katastrofer på Balkan, i Afrika og i Mellemøsten til OL i London og aktuelle begivenheder i Danmark, er det i dag det kreative indhold, der tænder mig. Se mere på  min hjemmeside: Sjørup Photography