Skip to content
Modtag FOF Københavns nyhedsbrev

Social Media Management

Der opstår hele tiden nye sociale medier, og det kan godt være svært at følge med i, hvordan man skal bruge dem alle sammen, hvad der virker bedst hvor og så tilmed også at skulle følge med i tidens trends.

Kurset her er tænkt til dig, der arbejder med sociale medier til daglig i en mindre virksomhed og gerne vil forbedre din arbejdsplads' online-tilstedeværelse. Det er også til dig, der studerer, og dig, der gerne vil have mere konkret hands-on erfaring med Facebook og Instagram.

Lektionerne er tænkt som en blanding mellem teori og øvelser, så du får en god fornemmelse for, hvordan du bruger de specifikke medier og værktøjer bedst muligt. Her kan du både være med, hvis du har en konkret arbejdsopgave du skal løse, eller hvis du bare er interesseret i at lære mere. Uanset dit niveau, er begynderkurset her et godt sted at starte, så du for fremtiden kan sidde med dine/jeres sociale medier med en ro i maven.

Kurset tager primært afsæt i Facebook og Instagram og vil bl.a. komme ind på følgende emner:

  • Social Media Management – planlægning og community management
  • Tone-of-voice, copywrite og online dialog
  • Grafisk design, visuel identitet og sammenhæng (i det gratis program Canva)
  • Muligheder på Facebook og Instagram
  • Algoritmeforståelse: Sådan bliver du set uden eller med et lille budget
  • Hashtagstrategier, målgrupper og redigeringsværktøjer
  • Videoklipning og hvad du skal være særligt opmærksom på
  • Paid media, analyse og forbedringsmuligheder

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 15.04.2024 17:00-19:15 Vesterbro Kulturhus Victoria Klostermann Olsen
2 Mandag 22.04.2024 17:00-19:15 Vesterbro Kulturhus Victoria Klostermann Olsen
3 Mandag 29.04.2024 17:00-19:15 Vesterbro Kulturhus Victoria Klostermann Olsen
Se alle Se færre
Underviser

Victoria Klostermann Olsen

Uddannelse: Bachelor i Kommunikation og Digitale Medier fra Aalborg Universitet i 2020 og kandidat fra sommer 2022 i Erhvervsøkonomi og Kommunikation (cand.merc.kom.) fra CBS med speciale i PR og marketing.

Andre faglige kvalifikationer: Social Media Manager hos @tid_til_tanker (Instagram) og på www.tidtiltanker.com, selvstændig Social Media og Digital Marketing Manager, freelance skribent og podcastværtinde på ’Bandetid Podcast’.

Jeg har altid haft en stor interesse for sociale medier. Jeg har hertil gennem mit arbejde og litteraturformidling på @tid_til_tanker stor erfaring med Instagram og Facebook – både organisk og paid. Jeg elsker at kreere og designe – og at få alle dele af branding på sociale medier til at spille sammen. Dertil arbejder jeg som frivillig skribent og podcastredaktør. 

Undervisningserfaring: Mentor hos Mentor Danmark og aftenskolekurser ved FOF København.