Skip to content
Hækling med underviser Birthe Forst Jensen

Hækling – begyndere og letøvede – weekendkursus

På dette begynderkursus lærer du de grundlæggende masker: luftmasker, kædemasker, fastmasker og stangmasker samt kombinationer af disse.

Du lærer at starte og at lukke af samt hækle flader og rumlige former. Du får kendskab til garntyper og hæklenåle og lærer om opskrifter; tegn, forkortelser og symboler. Du lærer teknikkerne, mens du faktisk producerer et hæklet produkt, som du kan bruge bagefter. Det kunne være en taske, en sommertop, en projektpose, eller du kan vælge at starte på et større projekt, som du selv arbejder videre med hjemme, f.eks. et sjal eller et tæppe.

Vi vil også lege med at hækle på skind og tekstil.

Medbring selv, hvad du har af garn og hæklenåle – og også gerne små stof- og skindrester. Underviseren udlåner hæklenåle og medbringer modeller og opskrifter til inspiration. Desuden vil der være et lille udvalg af garn til salg.

Information

  • Dato 04.05.2024-05.05.2024
  • Adresse Aftenskolernes Hus, Kbh NV
    Tomsgårdsvej 35
    2400 København NV
  • Lokale Lokale 1
  • Bemærkninger Medbring selv hvad du selv har af garn og hæklenåle - og evt. små skindrester. Underviser udlåner desuden hæklenåle og medbringer modeller og opskrifter til inspiration. Der vil være et lille udvalg af garn til salg.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 04.05.2024 10:00-15:00 Aftenskolernes Hus, Kbh NV Camilla Ette Gotfredsen
2 Søndag 05.05.2024 10:00-15:00 Aftenskolernes Hus, Kbh NV Camilla Ette Gotfredsen
Camilla Ette Gotfredsen underviser i strikning hos FOF
Underviser

Camilla Ette Gotfredsen

Uddannelse: Jeg er uddannet voksenunderviser – håndarbejdslærer med speciale i garnarbejde fra Hellerup Håndarbejdsseminarium.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har arbejdet som strikdesigner i mange år. Mine modeller har været med på trendshow i både København og London. Jeg arbejder ud fra en omfattende teoretisk viden som kombineres med min følelse for håndværket og garnet – som er mit medium. Jeg arbejder med hånden og hjertet – og den proces fylder mig med energi.

Andet: Jeg har tidligere undervist i folkeskolen og været klasselærer i gennem flere år. Derudover har jeg undervist unge med interesse for at sy og motiveret dem til at dele denne viden med deres veninder. Indenfor strik og hækling har jeg skrevet omkring 90 opskrifter med diagrammer og gradueringer til store størrelser. Jeg har også lavet flere trin for trin vejledninger samt video materiale til smukke strikkede detaljer.

Web: designette.co.uk

Instagram: @designette_knit