Skip to content
Malekursus hos FOF København

Kreativt maleri og billedproces

Savner du inspiration til dit næste billede? Så tag med på dette kursus, der henvender sig til begyndere og øvede med lyst til at udbygge eget billedsprog via kreative eksperimenter med maling og motiver.

Du får praktisk anlagt undervisning i en dynamisk atmosfære. Vi ser på dit billede og drøfter det, så du får øje på dets muligheder.

Underviseren giver korte oplæg efter behov, og undervejs i maleprocessen lærer du at se billedrum og farveanvendelse i sammenhæng med det, du gerne vil udtrykke. 

Information

  • Dato 06.02.2024-07.05.2024
  • Adresse KBH K, Rosenborggade
    Rosenborggade 5
    1130 København K
  • Lokale Værksted 4 (baghus)
  • Bemærkninger Medbring: Vælg selv, om du vil arbejde med akryl, olie, akvarel eller de nye vandopløselige oliefarver f.eks. Cobra eller Artisan. Maler du med traditionel oliemaling er det uden brug af terpentin/opløsningsmidler. Du kan fint klare dig med linolie. Hvis du allerede er i gang med at male, medbring da de materialer, du gerne vil arbejde med. Har du ingen materialer, fordi du ikke har malet før, skal du bare møde op første undervisningsgang, så vejleder underviseren om materialer, herunder maling, pensler, malegrund mv. Husk maletøj og køkkenrulle/maleklude til at aftørre pensler i.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 06.02.2024 18:00-21:30 KBH K, Rosenborggade Tina Uhrskov
2 Tirsdag 20.02.2024 18:00-21:30 KBH K, Rosenborggade Tina Uhrskov
3 Tirsdag 27.02.2024 18:00-21:30 KBH K, Rosenborggade Tina Uhrskov
Se alle Se færre
Underviser

Tina Uhrskov

Uddannelse: Jeg er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2002.

Undervisningserfaring: Jeg har siden 2003 undervist alt fra helt-tilstede-i-nuet børn i vuggestuealderen til dedikerede kunstnere godt oppe i halvfemserne, i mange forskellige kunstneriske discipliner, primært tegning, grafik, maleri og keramik.

Andet: Med kursisternes individuelle udtryk i fokus er det min ambition at undervise med faglighed, nysgerrighed og nærvær.