Skip to content
Kursus i skyggelægning hos FOF København

Skyggelægning – weekendkursus

Har du prøvet at lægge skygger på en tegning, og så ender det med at ligne nogle grå, udtværede klatter? I så fald, er kurset her for dig. I løbet af weekenden vil vi gå i dybden med, hvad det er, der får en skygge til at ligne en skygge, så den giver indtryk af lys og form i en tegning.

Alle er velkomne uanset niveau. Som udgangspunkt tegner vi med blyant, men hvis man har andre redskaber, man kan lide at bruge, er man velkommen til at medbringe dem.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 04.05.2024 10:00-15:20 Lyngby, Atelieret Kathleen Toft
2 Søndag 05.05.2024 10:00-15:20 Lyngby, Atelieret Kathleen Toft
Underviser

Kathleen Toft

Uddannelse: Uddannet billedkunstner fra Det Kongelige Danske Kunstakademi.

Undervisningserfaring: Jeg har lang erfaring med undervisning og formidling af den kunstneriske proces for børn, unge og voksne, som værktøj til udvikling af talent og potentialer fra en lang række kunst- og kultursammenhænge. Bl.a. højskole, kulturskole, billedskole, ungdomsskole og som selvstændig. Har inden for de seneste år også undervist i vegansk madlavning. Jeg lever vegansk og har stor viden om sund plantebaseret kost og madlavning. Jeg har arbejdet som mentor hos VeganerUdfordringen med undervisning og vejledning af deltagere, som prøver at spise dyre- og klimavenligt i 22 dage. Stifter af “Vegan Dining Friends”, som inspirerer til en dyre- og klimavenlig verden.

Se også kathleentoft.com