Skip to content
Yoga og mindfulness hos FOF København

Barre, balance og bevægelse

Kunne du tænke dig at prøve en kombination af ballet, pilates, yoga og moderne dans? Så kunne dette kursus være noget for dig.

Vi vil på kurset beskæftige os med en fin kombination af flydende bevægelse, kontrollerede muskeløvelser, styrkeøvelser og balance træning. Derudover vi vil komme rundt om hele kroppen til musik, som passer til øvelserne. Det er en nærværende time, hvor alting foregår i et roligt tempo. Vi begynder stille og afslutter ligeledes med afspænding og meditation.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 26.04.2024 09:30-11:00 Dansekapellet Emilie Rose Milling
2 Fredag 03.05.2024 09:30-11:00 Dansekapellet Emilie Rose Milling
3 Fredag 17.05.2024 09:30-11:00 Dansekapellet Emilie Rose Milling
Se alle Se færre
Underviser Emilie Rose Milling – FOF København
Underviser

Emilie Rose Milling

Uddannelse: Jeg er uddannet danser og koreograf fra Flow Dance Academy samt danser og performer fra Studio20.

Andre faglige kvalifikationer: Hele mit voksne liv har jeg interesseret mig for udvikling af vores unikke menneskelige potentialer igennem meditation, mindfulness, bevægelse, energiarbejde, personlig udvikling, kropssprog, skuespil/film, udtryk og kreativt arbejde.

Undervisningserfaring: Min drivkraft indenfor undervisning er at skabe et rum, hvor vi frit kan udvikle vores egen personlige danseglæde. Jeg har undervist både børn, unge og vokse on and off, siden jeg var 15 år. Jeg har undervist i stilarter indenfor hiphop og urban (funk, house, waacking m.m.). Derudover underviser jeg i intuitiv dans, impro, udtryk, kropssprog, musikforståelse og flow samt mine egne dansekurser.

Andet: Jeg har min egen lille virksomhed, hvor jeg tilbyder intuitiv vejledning, tarotlæsninger, producerer podcast og videoprojekter.

Læs mere om Emilie her.