Skip to content
Dans dig slank med dansemotion hos FOF København

Crossdance™

Crossdance™ er fitnessdans krydret med bodytoning, cardio- og balancetræning. Altså styrke, høj puls og balance.

En Crossdance™-time er modulopbygget, så hele kroppen bliver trænet igennem, og de enkelte moduler kommer ikke i en tilfældig rækkefølge. De er nøje sammensat, så du får den optimale træning på en Crossdance™-time.

Crossdance™ vil udvikle din koordination og hukommelse og alle kan være med. Det er den sjoveste måde at opnå tusindvis af ekstra skridt, få forbedret din kondition og blive stærkere. Alt sammen med et garanteret smil på læben og sved på panden.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 19.02.2024 18:00-19:00 KBH V, Vesterbrogade Belina Maiken Juul Jensen
2 Mandag 26.02.2024 18:00-19:00 KBH V, Vesterbrogade Belina Maiken Juul Jensen
3 Mandag 04.03.2024 18:00-19:00 KBH V, Vesterbrogade Belina Maiken Juul Jensen
Se alle Se færre
Belina Maiken Juul Jensen underviser hos FOF København
Underviser

Belina Maiken Juul Jensen

Uddannelse: Jeg er uddannet instruktør i Crossdance Basic™ og Crossdance SOFT™.

Andre faglige kvalifikationer:I flere år har jeg været deltager på mange forskellige dansehold, men min kærlighed til konceptet Crossdance™ voksede, fordi jeg selv havde meget svært ved at prioritere min regulære træning i fitnesscentret. Crossdance™ er en genial måde at 'lege' træningen ind. Som person er jeg meget livsglad, smilende og livlig, og det kan ses i min undervisning. Jeg betragter det som min fornemmeste opgave at få pumpet en masse energi og glæde ind i mit hold og sørge for, at vi har en fest til hver Crossdance™-time.

Undervisningserfaring: Jeg har været Crossdance Basic™-instruktør siden august 2021 og Crossdance SOFT™-instruktør siden september 2023. Herudover deltager jeg løbende i masterclasses for at dygtiggøre mig og blive en endnu bedre instruktør. Jeg sørger altid for at tilpasse undervisningen til mine deltagere, så alle bliver tilpas udfordret.