Skip to content
Dansemotion hos FOF København

Zumba

Motion for alle – uanset alder og fysik. Du behøver ikke at være en god danser eller være i supergod form.

Zumba er danse-fitness, hvor du svinger hofterne til salsa, merengue, reggaeton og andre latinamerikanske danse.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 06.02.2024 18:15-19:15 Virum, Frederiksdalsvej Karina Nielsen
2 Tirsdag 20.02.2024 18:15-19:15 Virum, Frederiksdalsvej Karina Nielsen
3 Tirsdag 27.02.2024 18:15-19:15 Virum, Frederiksdalsvej Karina Nielsen
Se alle Se færre
Underviser

Karina Nielsen

Uddannelse: Jeg er uddannet pædagog og har undervist i zumba siden sommeren 2012. Indtil da har jeg siden folkeskolen deltaget både på scenen og bag scenen i diverse musicals og revyer. Som en del af lærerkræfterne har jeg haft ansættelser som koreograf og korlærer. Derudover har jeg i mit arbejde som pædagog brugt teater, kor og dans i mange projekter.

Andet: Som danselærer går jeg op i korrekt træningsteknik. Det er ikke så vigtigt, om man fanger koreografien første gang, man ser den. Det er derimod vigtigt at bruge kroppen rigtigt, så man undgår skader og i stedet bliver stærk. Musikken har nærmest terapeutisk effekt på os, når vi danser samtidig. Det smitter af på resten af vores liv.

Man behøver ikke kvalifikationer for at deltage på mine hold, da det er vigtigt for mig, at alle kan være med. Jeg skal nok sørge for, det bliver sjovt, og at vi får sved på panden. Der vil altid være forskellige niveauer på et hvilket som helst dansehold, og det tager jeg naturligvis højde for og underviser med individuelle hensyn til både skader og danseteknisk niveau.