Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Balance- og styrketræning – seniorer hos FOF København

Balance- og styrketræning – seniorer

På dette hensyntagende hold arbejder vi med at styrke-, koordinations- og balanceøvelser. Vi arbejder målrettet og effektivt med at vedligeholde sanser, smidighed og balance samt at bevare muskelstyrken med henblik på at forebygge fald og at kunne komme op og ned fra gulvet.

Vi har særligt fokus på fødderne, hvor vi arbejder med bevægelighed, balance, styrke i leddene og udspændingsøvelser for at sikre et stabilt fundament.

Information

  • Dato 10.09.2024-03.12.2024
  • Adresse FOF Huset
    Ordrupvej 60
    2920 Charlottenlund
  • Lokale Lokale 21, 2.sal
  • Bemærkninger Vi har gode bade- og omklædningsmuligheder i FOF Huset, samt skabe der kan aflåses – medbring din egen hængelås. Der er både herre- og dameomklædningsrum. Kommer du i bil, er der tre timers gratis parkering på Menys parkeringsplads på Henriettevej, samt mulighed for to timers gratis parkering på Henriettevej og Ordrupvej.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 10.09.2024 10:15-11:30 FOF Huset Marianne Berg Thomsen
2 Tirsdag 17.09.2024 10:15-11:30 FOF Huset Marianne Berg Thomsen
3 Tirsdag 24.09.2024 10:15-11:30 FOF Huset Marianne Berg Thomsen
Se alle Se færre
Marianne Berg Thomsen underviser hos FOF København
Underviser

Marianne Berg Thomsen

Uddannelse: Uddannet bevægelsespædagog i gotvedgymnastik. Jeg har derudover deltaget i en del kurser og efteruddannelser i bl.a. KOL,- Osteoporosetræning, varmtvands-, og styrketræning m. m.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist siden 2011, og har derudover erfaring fra flere workshop.

Andet: Jeg underviser i en bred palet: Træning imod knogleskørhed, gotvedgymnastik, balance, styrketræning i maskiner og på gulv, varmtvandstræning, Blid Yoga/Yin Yoga og ryg- og hjertetræning. 
Jeg oplever en stor glæde og fornøjelse ved at undervise, i bevægelse og formidle det videre til mine kursister. Bliv klogere på din krop og træning og få den nyeste viden på en inspirerende måde. Så kom og få gang i kroppen, mere overskud og energi til din hverdag.