Skip to content
Motion hos FOF København

Træning i varmt vand – sommerhold

Træning i varmt vand er den ideelle motionsform for deltagere med problemer i f.eks. ryg, skuldre, hofter, knæ, led eller muskler. Bevægeligheden, muskelstyrken og koordinationsevnen øges, samtidig med at leddene skånes og overbelastning undgås. Øvelserne gradueres efter den enkeltes formåen. 

Alle deltagere skal være selvhjulpne. 

Evt. entré/bassinleje og livredder er inkluderet i prisen, undtagen i Bagsværd og Gladsaxe Svømmehal, hvor adgangsarmbånd købes for 50 kr. pr sæson.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 17.05.2024 16:20-17:05 Frederiksberg Hospital John Ludvigsen
2 Fredag 24.05.2024 16:20-17:05 Frederiksberg Hospital John Ludvigsen
3 Fredag 31.05.2024 16:20-17:05 Frederiksberg Hospital John Ludvigsen
Se alle Se færre
Underviser

John Ludvigsen

Uddannelse: Jeg er uddannet i fitnessbranchen, Dansk Idrætsforbund og Dansk Svømmeforbund og er certificeret indenfor en bred vifte af motions- og bevægelsesaktiviteter. Herudover er jeg uddannet babysvømmelærer, motionsbokseinstruktør og fitnessinstruktør, samt pilates reformer hos Energii København.

Undervisningserfaring: Jeg har brugt det meste af mit liv på undervisning indenfor bevægelse og eliteidræt. Jeg underviser i stort set alt indenfor bevægelse herunder spinning, step, dans samt træning i varmtvandsbassin. Ydermere har jeg været landstræner for Dansk Svømmeunion, Dansk Triatlon Forbund og ikke mindst Dansk Handicap Idræts-Forbund, parallelt med at jeg har været cheftræner for Kvik Kastrup i 20 år og siden Ballerup Svømmeklub. I begge klubber havde jeg adskillige atleter til OL, VM og EM.

Jeg har de seneste år været træningskonsulent/underviser inden for senioridræt i kommunalt regi og lært en masse for den ældre målgruppe, som jeg nu glædeligt deler ud af på mine hold hos FOF København.

Andet: Min undervisning er karakteriseret ved, at jeg altid sætter den enkelte kursist i centrum – uanset motionsform. Herudover er jeg en underviser med humor og et smil på læben.