Skip to content
Knogleskørhedstræning hos FOF København

Træning – knogleskørhed

Ved aldersbetinget afkalkning er der en moderat øget risiko for at pådrage sig brud. Men med den rette motion og bevidsthed om hensigtsmæssige og uhensigtsmæssige bevægelser og arbejdsstillinger, kan knogletabet begrænses. 

Undervisningen omfatter vægtbærende og dynamiske øvelser, der styrker knoglerne og muskulaturen, og derved støtter ryggen og styrker hoften.

Afspændings- og balanceøvelser samt udstrækning indgår.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 23.02.2024 10:00-11:30 KBH V, Wegeners Gård Charlotte Falk-Rønne
2 Fredag 01.03.2024 10:00-11:30 KBH V, Wegeners Gård Charlotte Falk-Rønne
3 Fredag 15.03.2024 10:00-11:30 KBH V, Wegeners Gård Charlotte Falk-Rønne
Se alle Se færre
Underviser

Charlotte Falk-Rønne

Uddannelse: fysioterapeut, uddannet fra Københavnerskolen i 1991. Har arbejdet på Kommunehospitalet, Frederiksberg hospital, rehabiliteringscenter Bispebjerg og Vanløse indtil jeg i 2014 startede hos FOF og senere også Gigtskolen.

Andre faglige kvalifikationer: adskillige løbende kurser, især inden for træning af ryg, knæ, bækkenbund, osteoporose, almen træning og bassin.

Undervisningserfaring: Har undervist både individuelt og på hold indenfor adskillige grene af mit fag siden 1991. I aftenskoleregi underviser jeg i øjeblikket følgende holdtyper: osteoporose, nærgymnastik, gigt og bassin. Har tidligere sæsoner haft udendørs hold, i form-hold, hjerte/kol-hold, træning i maskiner og sundhedscoachinghold. Jeg sætter en ære i at undervise i en rar og tryg atmosfære og at se mine deltagere gå glade hjem efter en varieret og givende træning.

Andet: Jeg bor i Søborg med min mand, vi har en datter på 26 og en søn på 22 samt en kat. I fritiden ror jeg kajak på Bagsværd sø og omkringliggende søer og ynder også at cykle samt gå/løbe i skoven.