Skip to content
Hensyntagende motion hos FOF København

Gotvedgymnastik

Hensyntagende gotved-træning er for dig med en kronisk sygdom, eller for dig med brug for særlig opmærksomhed og optræning efter en operation.

Gotvedgymnastik har sit fundament i vores naturlige bevægelsesmønster. Til inspirerende musik og i et tempo, der tager hensyn til den enkeltes helbred, trænes kondition, muskler, balance og koordination.

Der er nedsat deltagerantal og undervisningen foregår i et roligt tempo. Dette giver mulighed for at tage hensyn til individuelle behov i forhold til kropslige gener, at forbedre din helbredstilstand og forøge din livskvalitet.

Gotvedgymnastik er inspireret af Helle Gotveds tanker og handler om at opnå sammenhæng, balance og fri bevægelighed i alle led.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 31.01.2024 09:10-10:20 KBH V, Vesterbrogade Ilse Nielsen
2 Onsdag 07.02.2024 09:10-10:20 KBH V, Vesterbrogade Ilse Nielsen
3 Onsdag 21.02.2024 09:10-10:20 KBH V, Vesterbrogade Ilse Nielsen
Se alle Se færre
Underviser

Ilse Nielsen

Uddannelse: Gotveduddannet bevægelsespædagog og uddannet inden for meditation, yin yoga og yoga mod stress.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg deltager løbende i kurser og derigennem holder jeg mig opdateret med den nyeste viden indenfor anatomi, krop og bevægelse/motion.

Undervisningserfaring: Gotvedgymnastik samt en række forskellige specialhold.

Andet: Med mig kommer vi hele kroppen igennem på en rar, dynamisk og alsidig måde, også selv om der er tale om et specialhold, hvor fokus selvfølgelig er på emnet. Jeg prioriterer kvalitet i træningen og der bliver taget hensyn til den enkeltes behov og niveau, så alle får mest mulig ud af det. Det er mit mål, at I som deltagere hver gang går glade hjem med fornyet energi.