Skip to content
foto af kvinde der strækker ud på træningsmåtte

Bevægelse og afspænding – kvinder

Hold din krop i form, og lær at lytte til kroppens signaler, så du kan opnå harmoni gennem en rolig og veltilrettelagt træning.

Vi fokuserer på at styrke musklerne, forbedre kredsløbet og give kroppen en behagelig, helhedsorienteret strækning – alt sammen for til at skabe en sundere og mere afbalanceret version af dig selv.

Træningen bidrager til at forbedre ledmobilitet, styrke knoglerne og fremme en sund holdning. Det er en tilgængelig og skånsom tilgang til træning, der passer til alle niveauer og giver en dybere forståelse af din egen krop og dens behov. Hermed er vejen banet for et positivt samspil mellem fysisk sundhed og mentalt velvære.

Vi slutter af med en lang afspænding, der lader din krop og dit sind finde ro.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 03.04.2024 14:15-15:45 KBH V, Wegeners Gård Laura Marie Søegaard
2 Onsdag 10.04.2024 14:15-15:45 KBH V, Wegeners Gård Laura Marie Søegaard
3 Onsdag 17.04.2024 14:15-15:45 KBH V, Wegeners Gård Laura Marie Søegaard
Se alle Se færre
Laura Marie Søegard underviser hos FOF København
Underviser

Laura Marie Søegaard

Uddannelse: Psykomotorisk terapeut 2003. Efteruddannelse i behandling af stress og traumer 2019.

Andre faglige kvalifikationer: Individuelle forløb i klinik, afspænding og kropsbehandling.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist i bevægelse og afspænding siden 2009, og jeg har undervist i før- og efterfødselstræning siden 2011. Jeg har bl.a. undervist i hensyntagende træning i varmtvandsbassin, bevægelse og afspænding inkl. særlige hold for gravide samt efterfødselstræning, sansemotorisk træning og babymotorik.

Andet: Min undervisning tager afsæt i de fysiske og psykiske behov, man kan have som kvinde i forskellige perioder af livet, og jeg vægter egenomsorg højt. Træningen skal være sjov og vedkommende, og det skal føles godt at bruge kroppen. Mine øvelser foregår i et roligt tempo med god tid til at mærke kroppens signaler.