Skip to content
Motion hos FOF København

Gotvedgymnastik – kvinder – sommerhold

Gotvedgymnastik har sit fundament i vores naturlige bevægelsesmønster. Til inspirerende musik forbedrer vi konditionen, styrker musklerne, og træner balance og koordination.

Det er kendetegnende for gotvedgymnastik, at du vil få en oplevelse af velvære, og en gennemstrømning af ro i kroppen.

På dette kvindehold arbejder vi med fokus på åndedrættet som et centralt element i træningen, og hver time afsluttes med afspænding for at skabe balance i kroppen.

Gotvedgymnastik er inspireret af Helle Gotveds tanker og handler om at opnå sammenhæng, balance og fri bevægelighed i alle led.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 07.05.2024 09:20-10:50 FRB, Falkoner Fitness Jeanette Gotfredsen
2 Tirsdag 14.05.2024 09:20-10:50 FRB, Falkoner Fitness Jeanette Gotfredsen
3 Tirsdag 21.05.2024 09:20-10:50 FRB, Falkoner Fitness Jeanette Gotfredsen
Se alle Se færre
Jeanette Gotfredsen underviser hos FOF København
Underviser

Jeanette Gotfredsen

Fag/aktivitet: Gotvedgymnastik, hensyntagende nærgymnastik, KOL-lungetræning, vandgymnastik, motion, coretræning, power fit, fascie flow/stræk, mindfulness, bækkenbund, åndedræt, træning i naturen.

Uddannelse: Bevægelsespædagog, Gotvedinstituttet København. Instruktør, DGI Sundhedsidræt. Rygtræningsinstruktør, DGI Sundhedsidræt. Senior 60+.-instruktør, DGI Sundhedsidræt. Demensvenlig træning. Mindfulness Practitioner, Mindfulness Akademiet Aps. Fascie flow, teori og øvelser ved Elin Solheim. Div. kurser i åndedræt og bækkenbund, senior yoga og hensyntagende yoga.

Andre faglige kvalifikationer: Bred viden om anatomi, fysiologi og træningslære. Demensvenlig træning og integration. Massør. Selvstændig og som frivillig for bla. Gigtforeningens ’Hjælpe Rytterne’ Danmark rundt. 

Undervisningserfaring: FOF: Gotvedgymnastik, Herremotion, Core/Power Fit, Bækkenbund og mindfulness, Hensyntagende gymnastik, KOL, Vandgymnastik. Idrætsforeninger DVL, DSR: Motions hold. Kommunalt regi: Mindfulness for stressramte borgere. AOF: Weekendkursus i massageteknikker for par.

Andet: Som bevægelsespædagog, vejleder jeg i bevægelse, der har til formål at vedligeholde smidighed, balance og styrke i kroppen. Musikken er et vigtigt element i undervisningen, hvor rytmen understøtter øvelserne og motiverer. Bevægelse til musik sammen med andre, kan alle få noget ud af, uanset alder og fysisk tilstand.