Skip to content
billede af personer der træ

Styrketræning på gulv – for de travle

Konditionen kan du forbedre i dagligdagen ved at tage trappen, gå ture eller cykle i stedet for at tage bilen, men når det gælder træning af dine muskler er du nødt til at gå målrettet til værks: 10 minutters intensiv opvarmning afløses af korte styrketræningsøvelser på gulv med håndvægte, træningsbolde, elastikker m.m.

Alle muskelgrupper kommer i arbejde, men ryg- og mavemuskulaturen får optimal opmærksomhed med henblik på en forbedret kropsholdning og bevægelighed.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 29.02.2024 19:00-20:10 Lyngby, Fit for Fight Glenn Adelsteen
2 Torsdag 07.03.2024 19:00-20:10 Lyngby, Fit for Fight Glenn Adelsteen
3 Torsdag 14.03.2024 19:00-20:10 Lyngby, Fit for Fight Glenn Adelsteen
Se alle Se færre
Underviser

Glenn Adelsteen

Uddannelse: Jeg har en professionsbachelor i fysioterapi fra Københavns Professionshøjskole fra 2023.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har dedikeret mig til styrketræning i løbet af de seneste 10 år, hvilket har formet min erfaring og ekspertise inden for træning. Ud over dette har jeg også engageret mig i konkurrencepræget crossfit, og jeg træner også thaiboksning.

Undervisningserfaring: Min passion for træning har ført mig til at dele mine færdigheder som instruktør og underviser. Jeg har undervist på forskellige niveauer, lige fra hold for patienter med parkinson på hospitaler til specialiserede crossfit-hold. Den alsidige undervisningserfaring har givet mig mulighed for at tilpasse mig forskellige behov og niveauer inden for træning.