Skip to content

Flamencoguitar

Hør underviser Lars Emil Jørgensen fortælle om kurset i videoen, eller læs mere i teksten herunder.

Denne video kan du kun se, hvis du accepterer alle cookies.

Flamencoguitar

Indføring i flamencoguitarens grundelementer, teknik, harmonier og rytmer. Kurset henvender sig til guitarister og kursister, der allerede har lidt eller meget kendskab til guitaren, men som vil udforske nye muligheder på instrumentet. Hvis din nysgerrighed på flamencogenren er på plads, så meld dig på – uanset forudsætninger!

Vi spiller efter noder, becifringer og tabulatur samt på øret og dyrker rytmerne. Der er fokus på kursisternes egen udvikling og evne til sammenspil på holdet. Nysgerrigheden og glæden til musikken og genren driver undervisningen frem.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 30.01.2024 19:00-20:15 Studiet Lars Emil Jørgensen
2 Tirsdag 06.02.2024 19:00-20:15 Studiet Lars Emil Jørgensen
3 Tirsdag 20.02.2024 19:00-20:15 Studiet Lars Emil Jørgensen
Se alle Se færre
Underviser

Lars Emil Jørgensen

Uddannelse: Jeg er uddannet guitarist fra Conservatorio de Flamenco Casa Patas (Madrid) fra 2013 og har en kandidat i pædagogik og æstetik fra Aarhus Universitet fra 2018.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist i guitar siden 2009 og siden 2013 specifikt fokuseret på flamenco-genren. Jeg holder af at undervise og føre andre ind i flamencoguitarens muligheder. Jeg formidler en traditionel, spansk måde at spille på guitaren i velplanlagte forløb for kursister, der vil lære at spille på en ny måde. Den spanske stil er for vild, og jeg er vild med at lære den fra mig!

Andet: Mine kursister fortæller, at de er glade for undervisningen, og at de får en grundig og bred indføring i flamencogenren.

Se mere på larsemil.com

Læs mere om Lars Emil Jørgensen her