Skip to content
Lær at spille ukulele hos FOF København

Ukulele – daghold

Tag musikken med dig, hvor end du går, for ukulelen er et strengeinstrument du nemt kan have med dig i rygsækken. Kendt for sin lyse og sprøde klang bringer ukulelen en unik charme til enhver musikgenre. Kurset er for alle.

Hvordan foregår undervisningen?

Vi spiller allerede fra første lektion musik i den stilart, du foretrækker – klassisk, rytmisk eller verdensmusik.

Kurset vil give dig mulighed for at udforske ukulelens søde toner og melodiske muligheder i en afslappet og inspirerende atmosfære.

Medbring

Husk at medbringe dit eget instrument.

Værd at vide

Uanset om du er begynder eller øvet, er du velkommen til at deltage.

Der er kun 2-3 deltagere pr. hold, så undervisningen giver rig mulighed for personlig vejledning og udvikling.

Kom og del musikglæden med os på vores ukulelekurser !

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 30.01.2024 16:00-17:15 FOF Musikskolen Nørreport Villads Bang Aalling
2 Tirsdag 06.02.2024 16:00-17:15 FOF Musikskolen Nørreport Villads Bang Aalling
3 Tirsdag 20.02.2024 16:00-17:15 FOF Musikskolen Nørreport Villads Bang Aalling
Se alle Se færre
Underviser

Villads Bang Aalling

Uddannelse: Jeg er uddannet rytmisk guitarist og komponist fra Syddansk Musikkkonservatorium i Odense (cand.musicae.) og har ydermere taget kursus i partituranalyse og orkestrering på Musikhögskolan i Göteborg.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har et bredt stilkendskab indenfor jazz, rock, pop og folk. Jeg har spillet i diverse rockbands, og jeg har arbejdet med egne kompositioner indenfor jazz og improvisationsmusik. Pt. arbejder jeg med musik til ensemblet Humanoid Silhouette. Vi har udgivet to EP’er, og vi har nye numre på vej med den sjældne konstellation af fire saxofoner, guitar, bas og trommer.

Undervisningserfaring: Jeg har et års erfaring som almen musiklærer, og jeg har arbejdet med instrumentalundervisning i privat- og musikskoleregi siden 2017. Som underviser mener jeg, at min vigtigste opgave er at finde de numre, som passer til elevens niveau og smag. Numre som fungerer med simple spanske greb, men som også rummer karakteristiske riffs- og melodier, så de højner elevens formåen, samtidig med at de giver en musikalsk oplevelse. Mit fokus er sammenspil og spilleglæde!