Skip to content
Kurser i klaver hos FOF København

Klaver

Udvikl din musikalitet med klaverundervisning! Rytme, bas, melodi, akkorder, klangflader – klaveret kan have mange forskellige roller i musikken – og ofte på samme tid. Uanset om du komponerer, improviserer eller akkompagnerer, skal du konstant være omstillingsparat for at kunne veksle mellem de forskellige roller og stadig lyde overbevisende.

Med undervisning i klaver bygger du et fundament for at udvikle dine musikalske kompetencer og forståelse for musikkens grundlæggende væsen. Ved at give liv og lyd til klaverets 88 tangenter får du indsigt i både rytmisk og klassisk musik.

Hvordan foregår undervisningen?

Klaverundervisningen fokuserer på at løfte dit spil til et konsistent niveau. Vi skal bl.a. arbejde med brugen af udvidede akkorder, relationer mellem skalaer samt værktøjer til improvisation, og du får konkrete teknikker til at udvikle din koordination og rytmeforståelse.

Med udgangspunkt i netop dit niveau lærer du at spille små klassiske eller rytmiske stykker helt fra bunden. Som øvet kan du komme videre med mere komplicerede værker og teknikker. Kurset vil give dig redskaberne til at skabe dine egne musikalske udtryk og finde din unikke stil.

Værd at vide

Holdene er med 2-3 deltagere, hvilket giver mulighed for personlig vejledning og udvikling.

Kontakt evt. underviseren, før du tilmelder dig vores klaverundervisning, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 29.01.2024 18:00-18:45 FOF Musikskolen Nørreport Aria Farjadi
2 Mandag 05.02.2024 18:00-18:45 FOF Musikskolen Nørreport Aria Farjadi
3 Mandag 19.02.2024 18:00-18:45 FOF Musikskolen Nørreport Aria Farjadi
Se alle Se færre
Aria Farjadi – underviser hos FOF København
Underviser

Aria Farjadi

Uddannelse: Jeg har spillet klaver, siden jeg var otte år. Da jeg var 15 år, begyndte jeg at studere klassisk klaver og fik privatundervisning hos tre af de store pianister i Iran – Fr. Sedghi, Hr. Ahmadzadeh og Hr. Ehsani. I 1987 begyndte jeg at læse videre på faget »Harmony and Performance« på konservatoriet for Revolutionary songs and lyrics i Tehran, Iran.

Andre faglige kvalifikationer: Siden 2000 har jeg været aktivt medlem af EPTA (European Piano Teachers Association) – en faglig forening for pianister og klaverpædagoger. Jeg kan hjælpe elever, der ønsker at spille målrettet efter EPTAs gradsprøver (grad 1 til 8) med henblik på at bestå optagelsesprøver på konservatoriet eller musikvidenskabslinjen – særligt prima vista-teknik (at spille direkte fra bladet) og sceneperformance.

Undervisningserfaring: Jeg har mere end 35 års erfaring med klaverundervisning til voksne og børn i alle aldre og niveauer. Jeg flyttede til i 1998, hvor jeg begyndte at undervise på min egen klaverskole Farjadi Piano School i København NV, hvor jeg deler min passion for klaveret og min faglige viden med talentlinjeelever og dig, der ønsker at lære at spille klassisk klaver med et solidt fundament.