Skip to content
Lær at spille cajon hos FOF København

Congas og perkussion

Kan du lide de gyngende rytmer fra Sydamerika og Caribien? Så vil perkussion være oplagt for dig!

Vi kommer omkring en række typer perkussion, rytmer og tilgange til rollen som perkussionist. Du får nemt ved at bruge teknikkerne i mange forskellige sammenhænge.

Der er kun 2-3 deltagere pr. hold, så der vil være god tid til at komme i dybden med hver enkel deltager.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 06.02.2024 17:30-18:15 Trommestudiet, Amagerbro Peter Suwalski
2 Tirsdag 20.02.2024 17:30-18:15 Trommestudiet, Amagerbro Peter Suwalski
3 Tirsdag 27.02.2024 17:30-18:15 Trommestudiet, Amagerbro Peter Suwalski
Se alle Se færre
Peter Suwalski underviser hos FOF København
Underviser

Peter Suwalski

Uddannelse: Peter er uddannet fra Grove School of Music i Los Angeles, USA, og har været på studieture til Cuba, Brasilien og Afrika. Han har desuden taget div. kurser på Det Rytmiske Musikkonservatorium samt privatundervisning hos Bent Lylloff og et utal af andre internationale trommeslagere og percussionister.

Undervisningserfaring: Siden 1983.

Andet: Peter har undervist på musikskoler, sambaskoler og MGK, og han har haft et utal af privatelever gennem tiden. Hans elever har både været amatører, unge, der søgte optagelse på konservatorierne, og musiklærere, der fik efteruddannelsen betalt af deres arbejdsplads. Han leder nu sit eget salsa-orkester »Suwalski y Su Buena Gente«. I 2006 var hans daværende orkester nomineret til en Worldmusic Award med udgivelsen »Welcome To The Worldclub«. Peter har også turneret med orkestre i mange forskellige stilarter. Bl.a. trommesæt i afro-orkesteret »Dulla Mnanga Band«, vibrafon med »Anker Grøn Bigband«, percussion i »Bossa Nova Club« og i reggaebandet »Jahcub & The Chosenones«.