Skip to content
Sangundervisning hos FOF København

Sang – klassisk og rytmisk

Grundlæggende sangteknik, hvor vi arbejder med vejrtrækning, støtte, kropsholdning, klang og udtryk. Med udgangspunkt i, hvad netop du har brug for, vil du udvikle din stemme og dens omfang og lære dens udtryksmidler bedre at kende. Repertoiret kan spænde vidt – fra klassisk og viser over pop, musical og jazz til lettere rock. 

Kontakt gerne underviser med spørgsmål og/eller særlige ønsker.

Der er 2-3 deltagere pr. hold.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 07.02.2024 18:30-19:45 FOF Musikskolen Nørreport Mette Secher Helms
2 Onsdag 21.02.2024 18:30-19:45 FOF Musikskolen Nørreport Mette Secher Helms
3 Onsdag 28.02.2024 18:30-19:45 FOF Musikskolen Nørreport Mette Secher Helms
Se alle Se færre
Underviser

Mette Secher Helms

Undervisningserfaring: Jeg har undervist siden 1990 elever med og uden erfaring samt børn og voksne i alle aldre. Undervist i alle klassiske genrer og de fleste rytmiske. Har trænet bladsangs-teori og ledet kor (musikskoler, aftenskoler og kirker). Jeg har haft elever, der er kommet videre på diverse musikuddannelser, og elever, der trænede sig til at komme i bedre kor. Elever, der optræder og vil holde sig teknisk ved lige... og så dem, der hygger sig derhjemme med at spille og synge - hvor de fleste af dem synger og spiller med og for hinanden til jule- og sommerafslutninger.

Uddannelse: Jeg er diplomuddannet fløjtenist 1995 fra Det Jyske Musikkonservatorium med studietid i Berlin- Hanns Eisler v. Henrik Svitzer og Professor Eberhardt Grünenthal og har siden uddannet mig til operasanger ved Tonny Landy og Elisabeth Meyer-Topsøe. Jeg har optrådt siden som kammermusiker og assisteret i orkestrer og har assisteret i operakor. Jeg er kirkesanger og er med i flere ensembler både som fløjtenist og sanger. Jeg er uddannet nodeskriver og arrangerer musik via programmet Finale til ensembler og elever. Se/hør evt. mere på min hjemmeside mette-secher-helms.dk.

Andet: Mette Secher Helms tilbyder undervisning i Tværfløjte og Sang (klassisk og rytmisk) og bladsang/nodelære for korsangere. Vi træner flittigt vejrtrækningsteknikken, der bærer klangen og også musikaliteten via betoninger, på både fløjten og i stemmen. Teknikken bruges til at komme frem med det udtryk man ønsker, ligegyldigt hvilke genrer man spiller og synger. Mette underviser også nodelæring, så man selv kan læse sig til al den gode musik, man kan inspireres af.