Skip to content
Hensyntagende motion hos FOF København

Hjerte-/diabeteshold – via sundhedscenter

Holdet er for dig, som har deltaget i et forløb i Frederiksberg Sundhedscenter pga. hjerteproblemer, eller for dig, der af andre grunde har brug for denne træning.

Vi starter med konditionstræning på enten cykel eller i ro-maskine. Herefter forsætter vi med styrketræning, hvor vi kommer hele kroppen igennem. Vi bruger styrketræningsmaskiner, håndvægte, bolde og andre træningsrekvisitter.

På dette hold, har du mulighed for at gå sammen med andre med samme udfordringer.

Underviseren, som er en erfaren fysioterapeut, vil kunne give dig god vejledning til den rette træning.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 10.01.2024 14:20-15:30 Dronningensvej Kenn Fjellander
2 Onsdag 17.01.2024 14:20-15:30 Dronningensvej Kenn Fjellander
3 Onsdag 24.01.2024 14:20-15:30 Dronningensvej Kenn Fjellander
Se alle Se færre
Underviser

Jacob Nagott Jensen

Uddannelse: Jeg er en engageret fysioterapeutstuderende med et stærkt ønske om at hjælpe mennesker med at forbedre deres helbred og trivsel gennem træning. På min uddannelse får jeg en solid forståelse for kroppens anatomi, fysiologi og bevægelsesmønstre, og jeg anvender denne viden til at skabe effektive træningsprogrammer og tilpasse dem individuelt efter mine deltageres behov.

Andre faglige kvalifikationer: Erfaring med personlig træning og arbejde med deltagere med forskellige sundhedsmæssige udfordringer. Kompetent i udvikling af skræddersyede træningsprogrammer og tilpasning til individuelle behov og mål. Erfaring med undervisning i holdtræning og skabelse af positiv gruppedynamik. Kompetencer inden for skadesforebyggelse, rehabilitering og genoptræning efter skader eller operationer. 

Undervisningserfaring: Jeg underviser crossfit, balance, mobilitetshold og har undervist morbus bechterew, GlAiD, fald-, ryg- og knæhold samt puls/styrke.