Skip to content
Hensyntagende motion hos FOF København

Hofte/knæ – via sundhedscenter

Holdet er for dig, der har afsluttet et genoptræningsforløb efter brud og evt. operation. Du kan fortsætte din træning for at vedligeholde eller forbedre dit funktionsniveau og for at slippe af med eventuelle gener. Holdet er også for dig, der af andre årsager har brug for denne træning – måske ønsker du at undgå en evt. operation.

På holdet træner vi kondition, styrke og balance. Vi har fokus på at træne stabilitet og bevægeligheden omkring knæ og hofter. Formålet med træningen er også at opnå den rette koordination af muskler og led.

Vi træner hver gang med træningsmaskiner og varierer træningen med håndvægte, elastikker og balanceredskaber. Der er også mulighed for liggende øvelser på brikse og måtter ved behov.

Holdene er små, så der er god tid til individuel vejledning.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 08.01.2024 16:00-17:10 Sankt Lukas Vej Charlotte Falk-Rønne
2 Mandag 22.01.2024 16:00-17:10 Sankt Lukas Vej Charlotte Falk-Rønne
3 Mandag 29.01.2024 16:00-17:10 Sankt Lukas Vej Charlotte Falk-Rønne
Se alle Se færre
Underviser

Charlotte Falk-Rønne

Uddannelse: fysioterapeut, uddannet fra Københavnerskolen i 1991. Har arbejdet på Kommunehospitalet, Frederiksberg hospital, rehabiliteringscenter Bispebjerg og Vanløse indtil jeg i 2014 startede hos FOF og senere også Gigtskolen.

Andre faglige kvalifikationer: adskillige løbende kurser, især inden for træning af ryg, knæ, bækkenbund, osteoporose, almen træning og bassin.

Undervisningserfaring: Har undervist både individuelt og på hold indenfor adskillige grene af mit fag siden 1991. I aftenskoleregi underviser jeg i øjeblikket følgende holdtyper: osteoporose, nærgymnastik, gigt og bassin. Har tidligere sæsoner haft udendørs hold, i form-hold, hjerte/kol-hold, træning i maskiner og sundhedscoachinghold. Jeg sætter en ære i at undervise i en rar og tryg atmosfære og at se mine deltagere gå glade hjem efter en varieret og givende træning.

Andet: Jeg bor i Søborg med min mand, vi har en datter på 26 og en søn på 22 samt en kat. I fritiden ror jeg kajak på Bagsværd sø og omkringliggende søer og ynder også at cykle samt gå/løbe i skoven.