Skip to content
Hensyntagende motion hos FOF København

Nærgymnastik – Bernstorffsvej – via sundhedscenter

Nærgymnastik er specialhold for dig, som har deltaget i et genoptræningsforløb via Tranehaven, eller dig, der af andre grunde har brug for denne træning.

På nærgymnastikholdene i Tranehavens lokaliteter er der træningsmaskiner til rådighed, og de vil danne omdrejningspunkt for træningen. Derudover vil træningen være varieret, og vi benytter også mindre træningsrekvisitter som håndvægte, elastikker, balancepuder, bolde mv.

Der vil altid være stole til rådighed, så det er muligt at sidde ned og lave øvelserne, når det er nødvendigt.

Vi træner både styrke, kondition, balance, bevægelighed og koordination.

Målet med træningen er af få afhjulpet gener efter sygdom og evt. operation samt at vedligeholde kroppens funktioner og få mere energi og overskud i hverdagen.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 04.01.2024 16:00-17:30 Fysioterapien Bernstorffsvej Camilla Kølbæk
2 Torsdag 11.01.2024 16:00-17:30 Fysioterapien Bernstorffsvej Camilla Kølbæk
3 Torsdag 18.01.2024 16:00-17:30 Fysioterapien Bernstorffsvej Tine Mark Jensen
Se alle Se færre
Camilla Kølbæk underviser hos FOF København
Underviser

Camilla Kølbæk

Uddannelse: Fysioterapeut og yogalærer. Løbende videreuddannelse i form af kurser og workshops. 400 timers yogauddannelser hos Sattva Yoga og Blooming Lotus Yoga.

Undervisningserfaring: Jeg er uddannet fysioterapeut og har mange års bred erfaring indenfor dette fag. Herunder erfaring med undervisning på en lang række forskellige genoptræningshold. Hos FOF København har jeg undervist i yin yoga for brystopererede, kom videre efter stress med yin yoga, yoga for seniorer og forskellige fitnesshold. 

Andet: Jeg går ind for en langsom livsstil og brænder for at hjælpe andre med at få mere ro, overskud og balance i hverdagen. Det er vigtigt for mig at skabe en god stemning og et trygt rum, og at undervisningen er tilpasset den enkelte. Jeg har fokus på, at du føler dig tilpas i øvelserne, og at du undgår skader, fremfor at øvelserne skal se ud på en bestemt måde.

Se mere på Instagram: holistisk_yoga_univers og Facebook: holistisk.kropsterapi&yoga