Skip to content
Hensyntagende motion hos FOF København

Nærgymnastik – Gentofte – via sundhedscenter

Nærgymnastik er specialhold for dig, som har deltaget i et genoptræningsforløb via Tranehaven, eller dig, der af andre grunde har brug for denne træning.

På nærgymnastikholdene i Tranehavens lokaliteter er der træningsmaskiner til rådighed, og de vil danne omdrejningspunkt for træningen. Derudover vil træningen være varieret, og vi benytter også mindre træningsrekvisitter som håndvægte, elastikker, balancepuder, bolde mv.

Der vil altid være stole til rådighed, så det er muligt at sidde ned og lave øvelserne, når det er nødvendigt.

Vi træner både styrke, kondition, balance, bevægelighed og koordination.

Målet med træningen er af få afhjulpet gener efter sygdom og evt. operation samt at vedligeholde kroppens funktioner og få mere energi og overskud i hverdagen.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 05.01.2024 15:00-16:30 Rehabiliteringsområde Gentofte Marianne Berg Thomsen
2 Fredag 19.01.2024 15:00-16:30 Rehabiliteringsområde Gentofte Marianne Berg Thomsen
3 Fredag 26.01.2024 15:00-16:30 Rehabiliteringsområde Gentofte Marianne Berg Thomsen
Se alle Se færre
Marianne Berg Thomsen underviser hos FOF København
Underviser

Marianne Berg Thomsen

Uddannelse: Uddannet bevægelsespædagog i gotvedgymnastik. Jeg har derudover deltaget i en del kurser og efteruddannelser i bl.a. KOL,- Osteoporosetræning, varmtvands-, og styrketræning m. m.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist siden 2011, og har derudover erfaring fra flere workshop.

Andet: Jeg underviser i en bred palet: Træning imod knogleskørhed, gotvedgymnastik, balance, styrketræning i maskiner og på gulv, varmtvandstræning, Blid Yoga/Yin Yoga og ryg- og hjertetræning. 
Jeg oplever en stor glæde og fornøjelse ved at undervise, i bevægelse og formidle det videre til mine kursister. Bliv klogere på din krop og træning og få den nyeste viden på en inspirerende måde. Så kom og få gang i kroppen, mere overskud og energi til din hverdag.