Skip to content
Lær spansk hos FOF København

Spansk – begyndere

Elsker du Spanien og Sydamerika, og drømmer du om at lære spansk? Du kommer langt med at kunne de allermest basale gloser, når du rejser rundt i Spanien og andre spansktalende lande.

Hvordan foregår undervisningen?

Vores kurser i spansk for begyndere er for dig, der intet kendskab har til sproget. Med andre ord starter vi helt fra bunden. I undervisningen har vi fokus på talefærdighed og udtale, så du kan begå dig på rejsen. Du lærer at indlede en samtale, introducere dig selv. Vi øver forskellige situationer, så du fx er klædt på til at spørge om vej eller bestille mad på restaurant.

Du bliver introduceret til den helt grundlæggende grammatik, men uden at terpe. Det vigtigste er, at du kommer i gang med at tale. Derfor lægges der især vægt på at optræne god udtale, forståelse for sprogets opbygning og sikkerhed i at anvende et lille, elementært ordforråd, fx til rejsebrug i Spanien eller Latinamerika.

Undervejs vil du også få et indblik i den spanske og latinamerikanske kultur og hverdagen i landet.

Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 31.01.2024 15:00-16:40 KBH K, Nørregade Miguel Campos
2 Onsdag 07.02.2024 15:00-16:40 KBH K, Nørregade Miguel Campos
3 Onsdag 21.02.2024 15:00-16:40 KBH K, Nørregade Miguel Campos
Se alle Se færre
Miguel Campos underviser i FOF København
Underviser

Miguel Campos

Uddannelse: Jeg er uddannet cand.scient.soc. fra RUC og har pædagogikum i spansk som andetsprog fra Universidad Complutense (Madrid).

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har stort kendskab til spansk såvel som latinamerikansk kultur, kunst, historie og samfundsforhold. Jeg har arbejdet i en lang årrække som tolk og oversætter. Jeg har skrevet kronikker i diverse danske aviser om emner relateret til Spanien. Ud over spansk fra Madrid, som er mit modersmål, taler jeg flydende dansk, engelsk og fransk. Jeg har også kendskab til ladino såvel som ny- og oldgræsk.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist i spansk på alle niveauer i aftenskoleregi i otte år. Siden 2017 har jeg været lektor i spansk historie på Folkeuniversitet i København. Den pædagogiske retning inden for den moderne pædagogik, jeg lægger vægt på i min undervisning, er humanistisk pædagogik med kursisternes behov i midten.

Andet: Jeg er far til Laura (3 år) og Hugo (1 år). Jeg elsker kajak og vandreture.