Skip to content

Hundetræning – alle aldre (fra 6 mdr.)

På dette kursus vil vi udelukkende arbejde med positive træningsmetoder ud fra adfærdspsykologiske principper, herunder klassiske og operante metoder. Du vil få redskaber, så du kan lære at forstå din hunds adfærd bedre og redskaber til et godt samarbejde mellem din hund og dig.

Dette hold er tænkt som en ekstra mulighed for mere socialisering. Vi får mulighed for trygge rammer, når vi skal lære vores hunde og os selv endnu bedre hundesprog. For ved at træne på tværs af alder kan vi hjælpe vores hunde med at lære hundesprog fra hvalpe, unghunde (teenagere) og ældre hunde i overskuelige rammer.

Dette hold er bygget op, så det passer til alle, uanset om det er nyt eller der skal genopfriskes. Udover endnu mere socialisering vil vi gennemgå en opsummering af almindelig hverdagslydighed såsom indkald, "nej", at gå pænt i snor og "sit", "dæk", "stå" og kontakt. Desuden vil vi arbejde med mental aktivering, klikkertræning, target-træning, miljøtræning, lydtræning, kropskontrol, balance, tips og tricks, teori om hunden, dens behov, adfærd og sprog.

Hver gang er der også tid til spørgsmål og egne ønsker og problemstillinger.

Værd at vide

Vi træner på offentligt tilgængelige arealer, hvor der kan forekomme forstyrrelser fra forbipasserende, men det bruger vi som en del af oplæringen. Træningen foregår altid i med hunden i snor.

Medbring

Første gang vi mødes, bedes du medbringe vaccinationsattest, samt dokumentation for den lovpligtige ansvarsforsikring udvidet med ansvar vedr. deltagelse i hundetræning. Kræver din hund særlig hensyntagen bedes du kontakte underviseren, inden kursets start.

Information

  • Dato 05.05.2024-30.06.2024
  • Adresse Lersøparken nordøstlige hjørne
    Bispebjerg Bakke
    2400 København NV
  • Lokale ved Ebba Lunds Vej - 55.71245, 12.54370
  • Bemærkninger Mødested på hjørnet af Bispebjerg Bakke og Ebba Lunds Vej. GPS: 55.71245, 12.54370. Første gang vi mødes, bedes du medbringe vaccinationsattest samt dokumentation for den lovpligtige ansvarsforsikring udvidet med ansvar vedr. deltagelse i hundetræning. Kræver din hund særlig hensyntagen bedes du kontakte underviser inden kursets start.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 05.05.2024 10:15-11:15 Lersøparken nordøstlige hjørne Sarah Schustin
2 Søndag 12.05.2024 10:15-11:15 Lersøparken nordøstlige hjørne Sarah Schustin
3 Søndag 26.05.2024 10:15-11:15 Lersøparken nordøstlige hjørne Sarah Schustin
Se alle Se færre
Sarah Schustin
Underviser

Sarah Schustin

Uddannelse: Jeg er uddannet hundeadfærdsinstruktør i 2020 ved Center for Dyreterapi i Hirtshals.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har altid haft en passion for hunde og hundetræning og har fra barnsben trænet med mine egne hunde. I 2018 besluttede jeg for at følge min passion og blive klogere på hundes adfærd. Siden har jeg brugt tiden på at få endnu mere erfaring med hunde og deres ejere og med forskellige grene af hundetræning; alt fra adfærdskonklusioner, lydighedstræning, agility, rally lydighed og ringtræning, hundefitness og lydtræning. Jeg har også haft et samarbejde med beagle-klubben region Nordsjælland, da jeg selv havde racen. Her underviste jeg og var gæstetræner hos DcH i Jyderup. Mine hold henvender sig derfor til dig, som ønsker at blive klogere på din hund, så I kan styrke jeres samarbejde i hjemmet og på træningsbanen.

Undervisning: I min undervisning vil jeg give folk en bedre forståelse af deres hunde. Jeg har tidligere haft enetimer med hunde med problemadfærd, men jeg har også haft holdtræninger, hvor jeg underviste i bl.a. har indholdt lydtræning, agility, hundefitness og kontakttræning. Her har jeg undervist mange hundeejere med forskellige racer – alt fra gadehunde hentet fra Grækenland til schæfer, labrador og beagler.