Skip to content
Madkurser hos FOF København

Pølsekursus – sommerferie

 – bliv din egen pølsemager

Pølsemageri er et gammelt håndværk, som alle kan lære. På dette sommerkursus lærer du grundteknikken til pølsefremstilling, og hvilke krydderier du kan anvende i forskellige typer af pølser. Undervejs får du fif og vejledning til, hvordan du stopper pølser.

Vi skal bl.a.

  • Arbejde med forskellige kødtyper
  • Kreerer vores egne grillpølser og chorizopølser
  • Bage vores egne pølsebrød
  • Fremstille hjemmelavet ketchup og sennep
  • Lære om kødet, udskæringerne og teknikkerne

Vi afslutter selvfølgelig kurset med at smage på alle herlighederne.

Medbring

Forklæde, karklud og viskestykke.

Værd at vide

Råvarer er inkluderet i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 13.08.2024 17:00-21:30 KBH V, Humletorvet Paw Nielsen
Paw Nielsen underviser hos FOF København
Underviser

Paw Nielsen

Uddannelse: Jeg har tidligere været restaurantchef og har udover at uddanne mig til kok også taget den professionelle øluddannelse som kellner (øl-sommelier). Jeg har desuden taget gastronomuddannelsen som kok på Hotel- og restaurantskolen 2009, mens min kellneruddannelsen på Hotel- og Restaurantskolen er fra 2015.

Andre faglige kvalifikationer: I 2019 var jeg tv-kok på DRs program "Gamle mænd i nye forklæder". Jeg har arbejdet som tjener, sommelier, kok og restaurantchef 2006-2015, og jeg har selv drevet en restaurant 2009-2015.

Undervisningserfaring: Siden 2015 har jeg afholdt madkurser, ølsmagninger og ølforedrag for virksomheder og private, og jeg har desuden undervist i madteater for børn i 2015. Derudover underviser jeg i madlavning på FOFs kokkeskole for børn og unge i skolernes ferier. 

Er du nysgerrig på Paws traditionelle retter? Se opskriften på farserede porrer her.

Læs mere om Paw Nielsen her