Skip to content
Motions hold og kursus hos FOF København

Motion i vand – kvinder

Har du lyst til at komme i form på en anden måde end traditionel træning? Til vores kurser i hensyntagende motion i vand kan du få behagelig og effektiv motion, der giver velvære til hele kroppen. Du får rørt alle muskelgrupper og løsnet op for spændinger i nakke, skuldre og ryg. Den nærmest vægtløse tilstand i vandet er meget skånsom for din krop, og den gør det lettere at arbejde med de mange muskelgrupper på en kontrolleret måde.

Udgifter til entré + evt. livredder er inkluderet i prisen.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 01.02.2024 17:50-18:35 Gladsaxe Skole Dorthe Rosa Hasselby
2 Torsdag 08.02.2024 17:50-18:35 Gladsaxe Skole Dorthe Rosa Hasselby
3 Torsdag 22.02.2024 17:50-18:35 Gladsaxe Skole Mayamarie Munkholm
Se alle Se færre
Underviser

Dorthe Rosa Hasselby

Uddannelse: Jeg er uddannet folkeskolelærer og saunagusmester. Derudover har jeg deltaget i et antal kurser i bevægelse i vand.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har dyrket aquafitness gennem flere år, og finder træningsformen nyttig og grundig, da alle muskelgrupper berøres, men samtidig beskyttes af vandet. Jeg har meget fokus på vejrtrækning, at vi bruger kroppen rigtigt i vandet og at vi får strammet op i bl.a. bækkenbunden, undervejs i træningen.
I 12 år har jeg arbejdet som folkeskolelærer og senest FGU-lærer.

Undervisningserfaring: Jeg har 12 års undervisningserfaring generelt, og har siden 2018 undervist i aquafitness og bevægelse i vand.

Andet: For mig er det vigtigt, at det også er sjovt at træne, så jeg har altid god musik på anlægget og smil på læben.