Skip to content
Hensyntagende motion hos FOF København

Træning – hofte/knæ

Her er holdet for dig med hofte- eller knæproblemer. Det kan være fordi du efter operation eller anden behandling har brug for videre træning, eller fordi du ønsker at udskyde operationstidspunktet ved at optræne muskulaturen.

Hensigten er at styrke ben/hoftemuskulaturen, at træne balancen og at opøve en mere sikker gang. 

Maskintræning og evt. udendørs opvarmning indgår (hvis vejret tillader det).

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 07.05.2024 09:00-10:10 Aftenskolernes Hus, Kbh NV Marie Skov
2 Tirsdag 14.05.2024 09:00-10:10 Aftenskolernes Hus, Kbh NV Marie Skov
3 Tirsdag 21.05.2024 09:00-10:10 Aftenskolernes Hus, Kbh NV Marie Skov
Se alle Se færre
Underviser

Marie Skov

Uddannelse: Jeg er uddannet fysioterapeut, og har en dybdegående viden om hvordan kroppen fungerer og reagerer på vores livsstil, samt hvordan det er mest hensigtsmæssigt at træne, så vi får maksimal energi og overskud til at nyde hverdagen. Udover at arbejde som fysioterapeut, har jeg en uddannelse som fitnessinstruktør.

Undervisningserfaring: 
Jeg har mange års erfaring indenfor puls- styrke- og stabilitetstræning, genoptræning efter skader eller operationer, samt kostvejledning og træning i forhold til livsstilssygdomme. Jeg har ligeledes stor erfaring som underviser på bl.a. ryghold, pilates, MBL, puls/styrke, cirkeltræning og diverse specialhold.

Andet: På mine hold er der fokus på kvalitet i træningen, og der bliver taget hensyn til den enkeltes behov og niveau, så alle får mest muligt ud af træningen. Stemningen på holdene er præget af god energi og højt humør!