Skip to content
Motionsgymnastik for kvinder hos FOF København

Motionsgymnastik – kvinder

Slip tankerne og kom ned i kroppen – og få en nemmere hverdag, hvor det bliver lettere at indtage de rigtige arbejdsstillinger samt at gå, stå og sidde korrekt. Vi træner alle muskler og led, så kroppen bliver stærk og smidig. Konditionen bygges langsomt op. 

Udstræknings- og afspændingsøvelser samt træning af balancen vil indgå.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 19.02.2024 11:20-12:30 FOF Lyngby Hovedgade Malene Juel Thorup
2 Mandag 26.02.2024 11:20-12:30 FOF Lyngby Hovedgade Malene Juel Thorup
3 Mandag 04.03.2024 11:20-12:30 FOF Lyngby Hovedgade Malene Juel Thorup
Se alle Se færre
Malene Juel Thorup underviser hos FOF København
Underviser

Malene Juel Thorup

Uddannelse: Min faglige baggrund er en B.A. i Modern Dance og musik fra University of Utah og Københavns Universitet. Endvidere er jeg uddannet psykomotorisk terapeut og har efter-/videreuddannelser via DAP (Danske Psykomotoriske Terapeuter). Jeg er også uddannet instruktør i Mindful Moving hos Maja Nusbaum og Pia Genet Rasmussen og mindfulness-instruktør, og så er jeg uddannet i ergonomisk vejledning, smertetackling mm.

Andre faglige kvalifikationer: Siden midten af 1980’erne har jeg løbende deltaget i kurser og workshops både i Cuba og i Danmark i salsa, son og afrocubanske danse, som alle står mit hjerte nær.

Mine kvalifikationer og kompetencer holder jeg løbende ved lige ved at deltage i kurser og efter-/videreuddannelser inden for bevægelse og sundhed. Jeg elsker at lade mig inspirere af andre på kurser og uddannelser.

Undervisning: På dansemotion- og motionsholdene træner og danser vi os til bedre kondition, koordination, muskelstyrke, smidighed og balance. I undervisningen er det vigtigt for mig at lære hver enkelt deltager at kende, så bevægelser og øvelser kan tilpasses den enkeltes kropsfunktion. Jeg sætter en ære i at skabe en afslappet og tryg stemning på holdene, for det skal være sjovt og trygt at motionere, danse og bevæge sig. Vi bevæger os til et meget bredt udvalg af musik, og dine musikønsker er altid velkomne. Når vi har gennemarbejdet hele kroppen til skøn musik, laver vi øvelser på måtter på gulvet og slutter af med en afspænding.

På Mindful Moving workshops får du i et trygt rum mulighed for at fordybe dig og arbejde med at få ro og nærvær i krop og sind gennem bevægelse. Vi bevæger os både i roligt og i højt tempo og skaber efterfølgende tid og rum til refleksion. Det giver dig mulighed for at kunne integrere dine erfaringer i din hverdag. Der er plads, tid og rum til lige netop dig – du skal ikke kunne bevæge dig på en bestemt måde for at være med. Kom som du er.

Mail: mjthorup@webspeed.dk

Tlf.: 26240944

Web: www.malenejuelthorup.dk