Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online 13. december.

Rygtræning

Afhjælp og forebyg smerter – træn din ryg med effektiv rygtræning

En stærk ryg er alfa og omega for dit fysiske velbefindende. Men rigtig mange oplever på et eller andet tidspunkt i livet, at ryggen værker, og lænden driller, f.eks. på grund af hårdt fysisk arbejde eller mange timer på kontorstolen foran computeren i uhensigtsmæssige stillinger. Heldigvis kan målrettet rygtræning og effektive rygøvelser både afhjælpe og forebygge den slags gener og rygsmerter. Få en glad og stærk ryg under kyndig vejledning fra fysioterapeuter og afspændingspædagoger på et af vores mange rygtræningshold.

Smerter i ryggen er i de fleste tilfælde uspecifikke, men behandles overordnet bedst ved et veltilrettelagt træningsprogram med fysisk aktivitet i afmålte doser. Hos FOF København tilbyder vi rygtræning med fokus på optræning af mave- og rygmuskulatur for at give kroppen den fornødne stabilitet og lægge grunden for blivende forbedringer.

Vi tilbyder også core-træning, som er et intensivt træningsprogram, der styrker og stabiliserer de centrale muskler omkring ryg og mave. Træningen kan gennemføres både med og uden udstyr og består af en lang række forskellige øvelser. Core-træning giver dig øget energi i din hverdag og forebygger og afhjælper skavanker gennem funktionel styrketræning, koordination og balancetræning.

Hvor foregår undervisningen?

Vi har rygtræningshold i Søborg, Gentofte, Kongens Lyngby og på Frederiksberg.

Hvem underviser på jeres rygtræningshold?

Undervisningen varetages primært af fysioterapeuter og afspændingspædagoger med mange års undervisningserfaring.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om det enkelte kursus herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér