Skip to content

Rygtræning

Afhjælp og forebyg smerter – træn din ryg med effektiv rygtræning

En stærk ryg er alfa og omega for dit fysiske velbefindende. Men rigtig mange oplever på et eller andet tidspunkt i livet, at ryggen værker, og lænden driller, f.eks. på grund af hårdt fysisk arbejde eller mange timer på kontorstolen foran computeren i uhensigtsmæssige stillinger. Heldigvis kan målrettet rygtræning og effektive rygøvelser både afhjælpe og forebygge den slags gener og rygsmerter. Få en glad og stærk ryg under kyndig vejledning fra fysioterapeuter og afspændingspædagoger (psykomotoriske terapeuter) på et af vores mange rygtræningshold.

Smerter i ryggen er i de fleste tilfælde uspecifikke, men behandles overordnet bedst ved et veltilrettelagt træningsprogram med fysisk aktivitet i afmålte doser. Hos FOF København og Nordsjælland tilbyder vi rygtræning med fokus på optræning af mave- og rygmuskulatur for at give kroppen den fornødne stabilitet og lægge grunden for blivende forbedringer.

Hvor foregår undervisningen?

Vores rygtræningshold afholdes på Frederiksberg, Søborg og Virum.

Hvem underviser på jeres rygtræningshold?

Undervisningen varetages primært af fysioterapeuter og afspændingspædagoger med mange års undervisningserfaring.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om det enkelte kursus herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fof-kn.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér