Skip to content
billede af personer der laver rygtræning

Rygtræning

Erfaringen viser, at rygsmerter ofte kan afhjælpes med smidiggørelse og styrketræning. Vi træner mave- og rygmuskulatur for at give den fornødne stabilitet og gennemarbejder afslutningsvis hele kroppen med stræk og afspænding.

Deltagere med markant nedsat bevægelighed, f.eks. efter operation, henvises til hensyntagende hold.


Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 25.01.2024 15:20-16:50 Søborg, Maglegårds Allé Paulina Vogt Ringvold
2 Torsdag 01.02.2024 15:20-16:50 Søborg, Maglegårds Allé Paulina Vogt Ringvold
3 Torsdag 08.02.2024 15:20-16:50 Søborg, Maglegårds Allé Paulina Vogt Ringvold
Se alle Se færre
Paulina Vogt Ringvold fitness træner hos FOF
Underviser

Paulina Vogt Ringvold

Uddannelse: Jeg fuldførte mit gymnasieforløb på topidrætsskolen på Persbråten videregående gymnasium i 2020, i Oslo. I dag studerer jeg fysioterapi hos Københavns Professionshøjskole.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg er en tidligere idrætsudøver og alpinist der repræsenterede Norge. Jeg har gennem min karriere taget en masse erfaring med mig inden for bl.a styrke-, konditions-, koordinations-, balance- og bevægelsestræning. Jeg trives meget godt under aktivitet og bevægelse, og specielt at hjælpe og motivere andre med det samme!. Jeg er især optaget af at mine elever skal kunne have det sjovt med træning, samtidig med at man selv føler på mestring og progression. Jeg glæder mig til at lære bort af det jeg kan, og træne og motivere andre til at føle en stærk og frisk krop!

Undervisningserfaring: Jeg har tidligere undervist yngre børn indenfor bevægelse og aktivitet. Udover dette har jeg erfaringer med en-til-en træning, da jeg har udført privattimer for både voksne og børn i skibakken. Jeg ser frem til at undervise alle aldersgrupper og dele af det jeg kan.

Andet: Norsktalende, der forstår godt dansk og prøver at gøre mig let forståelig tilbage.