Skip to content
Gå på kursus i yin yoga hos FOF Nordsjælland

Yin og Restorative yoga

Yin og Restorativ yoga i FOF Nordsjælland

Yin Yoga og Restorative Yoga er en mere blid, stille og indadvendt yogapraksis end mange andre yogatyper, fordi man er længere tid i stillingerne og giver sig hen ved hjælp af kroppens egen tyngdekraft. Hos FOF Nordsjælland kan du dyrke Yin Yoga og Restorative Yoga, hvor vi gennem liggende og siddende yogastillinger har fokus på roligt og dybdegående at strække kroppens bindevæv, spænde af, opbygge fleksibilitet og give efter. Yin Yoga og Restorative Yoga handler altså i mindre grad om at oparbejde muskelstyrke, men mere om at udrense, opnå balance i kroppen og opbygge evnen til at se indad og mærke dig selv.

Yin Yoga fokuserer på at strække det dybe bindevæv i vores kroppe (ledbånd, sener og fascia) snarere end det mere overfladiske muskelvæv. Du opnår transformative resultater med Yin Yoga, der frigiver dybe spændinger i den fysiske krop og løsner stillestående eller blokeret energi.

Restorative Yoga hjælper med at øge blodcirkulationen, afgifter kroppen og forhindrer dannelse af overdreven arvæv ved forsigtigt at bevæge kroppen og understøtte den ved hjælp af props, blokke, puder olign. behageligt i forskellige asanas.

Du kan gå til yoga i Allerød, Charlottenlund, Farum, Gentofte, Hellerup, Helsingør, Hørsholm, Snekkersten og Værløse. 

Se alle vores mange yogahold her

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt.nordsjaelland@fof.dk eller tlf. 3963 7010.

Filtrér